Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εντυπωσιακή η ελεγχόμενη έκρηξη βλήματος του Β’ Παγκοσμίου Πoλέμου (vids)
ΕΛΛΑΔΑ

Εντυπωσιακή η ελεγχόμενη έκρηξη βλήματος του Β’ Παγκοσμίου Πoλέμου (vids)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε, λίγα λεπτά μετά τις 12 το μεσημέρι, από ειδικούς πυροτεχνουργούς η ελεγχόμενη έκρηξη σε βλήμα πυροβολικού γερμανικής προέλευσης, του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Οι ειδικοί τοποθέτησαν το βλήμα σε ειδικό σκάμμα, γύρω τοποθέτησαν ειδικά σακιά για να απορροφήσουν τα θραύσματα και πάνω στο βλήμα τοποθέτησαν εκρηκτικά. Το βλήμα εντοπίστηκε κοντά στην περίφραξη του στρατοπέδου […]

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε, λίγα λεπτά μετά τις 12 το μεσημέρι, από ειδικούς πυροτεχνουργούς η ελεγχόμενη έκρηξη σε βλήμα πυροβολικού γερμανικής προέλευσης, του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Οι ειδικοί τοποθέτησαν το βλήμα σε ειδικό σκάμμα, γύρω τοποθέτησαν ειδικά σακιά για να απορροφήσουν τα θραύσματα και πάνω στο βλήμα τοποθέτησαν εκρηκτικά.

Το βλήμα εντοπίστηκε κοντά στην περίφραξη του στρατοπέδου της Αεροπορίας στην Άνω Γλυφάδα και έτσι αποφασίστηκε να εξουδετερωθεί με ελεγχόμενη έκρηξη.

Η πυροδότηση των εκρηκτικών προκάλεσε μια εντυπωσιακή έκρηξη κατά την οποία το βλήμα πυροβολικού από την περίοδο του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου εξουδετερώθηκε και θα μεταφερθεί με ασφάλεια σε ειδικό χώρο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις