Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

21

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Έξαλλος με τις κριτικές ο Λιάγκας: Ποιος είσαι εσύ ρε μεγάλε που πρέπει να πάρω άδεια;
LIFESTYLE

Έξαλλος με τις κριτικές ο Λιάγκας: Ποιος είσαι εσύ ρε μεγάλε που πρέπει να πάρω άδεια;

Η νέα εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, Late Night, έχει ξεκινήσει να προβάλλεται εδώ και δύο εβδομάδες από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και πέρα από εκείνους που τους άρεσε η εκπομπή υπήρξαν και αυτοί που δεν τους άρεσε και επιτέθηκαν με σφοδρότητα στον παρουσιαστή. Ενας από αυτούς και ο Σίλας Σεραφείμ ο οποίος πειράχτηκε από το […]

Η νέα εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, Late Night, έχει ξεκινήσει να προβάλλεται εδώ και δύο εβδομάδες από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και πέρα από εκείνους που τους άρεσε η εκπομπή υπήρξαν και αυτοί που δεν τους άρεσε και επιτέθηκαν με σφοδρότητα στον παρουσιαστή.

Ενας από αυτούς και ο Σίλας Σεραφείμ ο οποίος πειράχτηκε από το γεγονός ότι ο Γιώργος Λιάγκας κάνει ένα stand up στην έναρξη της εκπομπής του.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 δεν άφησε όμως ασχολίαστα τα όσα είπε ο stan up comedian και απάντησε μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής στον Lampsi 92,3.

«Μ’ αρέσει ρε παιδί μου όταν θέλουμε να κρίνουμε έναν άνθρωπο τι κάνουμε για να κρίνουμε, προσέξτε τι γίνεται. Θέλω να κατακρίνω τον Λιάγκα, έχει μια εκπομπή δύο ωρών και υποτίθεται ότι υπάρχει αυτό το εισαγωγικό που είναι πέντε λεπτά, το οποίο ας πούμε είναι όντως αμερικανιά.

Το οποίο για να είμαι ειλικρινής δεν έχει καταφέρει κανένας να το κάνει στην Ελλάδα. Κάνω μια απόπειρα να το κάνω εγώ. Μπορεί να μου βγει, μπορεί να μην μου βγει. Μπορεί σε έναν δύο μήνες αν δεν μου βγει να πω “το κόβω κι εγώ και κάνω συνεντεύξεις”.

Πρόσεχε να δεις τι γίνεται, αν κάνω μόνο συνεντεύξεις θα πούνε “α, αντιγράφει τους άλλους”, αν κάνω κάτι παραπάνω λένε “α, δεν το κάνει καλά”. Και ποιος είσαι εσύ ρε μεγάλε που πρέπει να πάρω την άδεια από σένα για να το κάνω; Δηλαδή, βγαίνουν τώρα κάποιοι που κάνουν stand up, λες και είπα εγώ ότι κάνω stand up. Εγώ δημοσιογράφος είμαι, είμαι εγώ κωμικός; Κωμικοί είναι αυτοί που τα λένε», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις