Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Άδωνις: Ο Αυγενάκης δέχεται άνανδρη λάσπη από το σύστημα Τσίπρα (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άδωνις: Ο Αυγενάκης δέχεται άνανδρη λάσπη από το σύστημα Τσίπρα (vid)

Κάλυψη στον γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη, παρείχε ο αντιπρόεδρος του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με τον ίδιο, «ο Λευτέρης Αυγενάκης δέχεται άνανδρη, χυδαία, λάσπη από το σύστημα Τσίπρα». «Λέγανε «μειώνεται η ψαλίδα», βγήκαν οι δημοσκοπήσεις και δεν συμβαίνει αυτό», ανέφερε, σχολιάζοντας και την επίσκεψη Τσίπρα στην Αμερική και […]

Κάλυψη στον γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη, παρείχε ο αντιπρόεδρος του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «ο Λευτέρης Αυγενάκης δέχεται άνανδρη, χυδαία, λάσπη από το σύστημα Τσίπρα».

«Λέγανε «μειώνεται η ψαλίδα», βγήκαν οι δημοσκοπήσεις και δεν συμβαίνει αυτό», ανέφερε, σχολιάζοντας και την επίσκεψη Τσίπρα στην Αμερική και πρόσθεσε: «Γενικά όλα τους πάνε στραβά και τώρα άρχισαν τη λάσπη».

Στη συνέχεια στρέφοντας το κινητό του προς την κάμερα, έδειξε δύο φωτογραφίες του επιχειρηματία Μπαμπάμτση, ο οποίος σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εφημερίδας Documento, έχει καταγραφεί από τον κοριό της ΕΥΠ, να μιλά με τον κ. Αυγενάκη.

Στη μία φωτογραφία είναι με τον Γιώργο Κατρούγκαλο και η άλλη είναι με την Έλενα Κουντουρά. Στη συνέχεια διερωτήθηκε, “πώς ο Βαξεβάνης δεν τις βρήκε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες;”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις