Ισχυρή έκρηξη- «Αναχαιτίστηκε βαλλιστικός πύραυλος» (vids)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισχυρή έκρηξη- «Αναχαιτίστηκε βαλλιστικός πύραυλος» (vids)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Η Σαουδική Αραβία αναχαίτισε και κατέστρεψε βαλλιστικό πύραυλο προερχόμενο από την Υεμένη βορειο-ανατολικά της πρωτεύουσας Ριάντ, ανακοίνωσε το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο El-Akhbariya. Σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρή έκρηξη ακούστηκε από την περιοχή του αεροδρομίου του Ριάντ. Τηλεοπτικό δίκτυο που συνδέεται με τους σιίτες αντάρτες Χούτι της Υεμένης μετέδωσε ότι ο πύραυλος είχε ως στόχο το αεροδρόμιο […]

05.11.2017 | 09:46

Η Σαουδική Αραβία αναχαίτισε και κατέστρεψε βαλλιστικό πύραυλο προερχόμενο από την Υεμένη βορειο-ανατολικά της πρωτεύουσας Ριάντ, ανακοίνωσε το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο El-Akhbariya.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρή έκρηξη ακούστηκε από την περιοχή του αεροδρομίου του Ριάντ.

Τηλεοπτικό δίκτυο που συνδέεται με τους σιίτες αντάρτες Χούτι της Υεμένης μετέδωσε ότι ο πύραυλος είχε ως στόχο το αεροδρόμιο της πρωτεύουσας.

Οι δυνάμεις της Σαουδικής Αραβίας έχουν και κατά το παρελθόν αναχαιτίσει πυραύλους προερχόμενους από τις δυνάμεις των Χούτι.

Οι εχθροπραξίες μεταξύ των στρατιωτικών δυνάμεων πιστών στην κυβέρνηση του προέδρου Αμπντραμπά Μασνούρ Χαντί και εκείνων που συντάσσονται με το κίνημα των Χούτι αποτελούν εδώ και καιρό «μάστιγα» για την Υεμένη. Η Σαουδική Αραβία ηγείται της καμπάνιας για τη συντριβή των ανταρτών.

To υπουργείο Αμύνης της Υεμένης, το οποίο ελέγχεται από τους Χούτι, ανακοίνωσε ότι η επίθεση «ταρακούνησε την πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας» και πως η «επιχείρηση ήταν επιτυχής».

«Ο πύραυλος ήταν μικρού μεγέθους και δεν προκάλεσε τραυματισμούς ή ζημίες», σύμφωνα με το El-Akhbariya.

Exit mobile version