Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 25 χρυσαυγίτες- “Μου έριξαν μπουνιά στη μύτη”, λέει η δικηγόρος (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 25 χρυσαυγίτες- “Μου έριξαν μπουνιά στη μύτη”, λέει η δικηγόρος (vid)

Ελεύθερα αφέθηκαν τα 25 μέλη της Χρυσής Αυγής που προσήχθησαν το μεσημέρι στην Κρατική Ασφάλεια για την επίθεση και τον τραυματισμό μιας δικηγόρου και δύο ακόμη γυναικών στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, κοντά στο Εφετείο. Σύμφωνα με την αστυνομία, οι γυναίκες δεν αναγνώρισαν τους προσαχθέντες. Από τα 25 άτομα που είχαν προσαχθεί, τα 23 ήταν άνδρες και τα […]

Ελεύθερα αφέθηκαν τα 25 μέλη της Χρυσής Αυγής που προσήχθησαν το μεσημέρι στην Κρατική Ασφάλεια για την επίθεση και τον τραυματισμό μιας δικηγόρου και δύο ακόμη γυναικών στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, κοντά στο Εφετείο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι γυναίκες δεν αναγνώρισαν τους προσαχθέντες. Από τα 25 άτομα που είχαν προσαχθεί, τα 23 ήταν άνδρες και τα 2 γυναίκες.

Για την επίθεση που δέχθηκε σήμερα το πρωί έξω από το Εφετείο από μέλη της Χρυσής Αυγής μίλησε στο protothema η δικηγόρος κ. Ευγενία Κουνιάκη.

«Ομάδες της Χρυσής Αυγής ήταν αυτοί που μου επιτέθηκαν. Εγώ ήμουν μέσα στο τρόλεϊ και μόλις άνοιξαν οι πόρτες και τους είδα γιατί αμέσως τους κατάλαβα , άρχισα να φωνάζω δυνατά: “κλείστε τις πόρτες, κλείστε τις πόρτες” αλλά αυτοί πρόλαβαν και μπήκαν μέσα και με χτύπησαν με μπουνιά στη μύτη. Ο οδηγός δυστυχώς έκλεισε τις πόρτες όταν πλέον αυτοί είχαν μπει ήδη μέσα και ο κόσμος φώναζε. Μάλιστα, χτύπησαν κι έναν νεαρό μέσα στο τρόλεϊ αλλά δεν είμαι σίγουρη γιατί εκείνη τη στιγμή με είχαν χτυπήσει στη μύτη και πονούσα», ανέφερε η δικηγόρος.

«Μόλις μπόρεσα να συνέλθω από το σοκ γιατί έβγαζε αίμα η μύτη μου άρχισα να φωνάζω μαζί με τις άλλες γυναίκες να τους συλλάβουν . Υπήρχαν ΜΑΤ εκείνη την ώρα έξω από το εφετείο και τους φωνάζαμε να τους συλλάβουν και θα μπορούσαν να τους είχαν συλλάβει τώρα. Δεν φοβάμαι αλλά πρέπει να συλληφθούν αυτοί οι άνθρωποι . Αυτοί οι άνθρωποι χτύπησαν εμένα , μια άλλη κοπέλα και έναν νεαρό κι αν ο οδηγός είχε προλάβει να κλείσει τις πόρτες ίσως τώρα να ήμασταν καλά», λέει στο protothema η κ. Ευγενία Κουνιάκη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις