Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Εκτός εαυτού η Βίκυ Σταμάτη- Επιτέθηκε σε ρεπόρτερ και κάλεσε την αστυνομία
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκτός εαυτού η Βίκυ Σταμάτη- Επιτέθηκε σε ρεπόρτερ και κάλεσε την αστυνομία

Η Βίκυ Σταμάτη παρά τις εξελίξεις, σηκώθηκε σήμερα το πρωί και πήγε τον γιο της στο σχολείο. Η σύζυγός του Άκη Τσοχατζόπουλου, ο οποίος επίσης πρόκειται να επιστρέψει στη φυλακή, βγήκε από το σπίτι όπου μένει στο Χαλάνδρι, λίγο πριν από τις 08:00 το πρωί. Οι δημοσιογράφοι περίμεναν μια δήλωση, όμως ήρθαν αντιμέτωποι με μια ακόμα […]

Η Βίκυ Σταμάτη παρά τις εξελίξεις, σηκώθηκε σήμερα το πρωί και πήγε τον γιο της στο σχολείο. Η σύζυγός του Άκη Τσοχατζόπουλου, ο οποίος επίσης πρόκειται να επιστρέψει στη φυλακή, βγήκε από το σπίτι όπου μένει στο Χαλάνδρι, λίγο πριν από τις 08:00 το πρωί. Οι δημοσιογράφοι περίμεναν μια δήλωση, όμως ήρθαν αντιμέτωποι με μια ακόμα επίθεσή της.

Το απόγευμα της Τρίτης  η Βίκυ Σταμάτη εκνευρίστηκε τόσο πολύ που κάλεσε την αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο και απομάκρυνε τους ρεπόρτερ.

Σήμερα αρκέστηκε στο να βάλει τις φωνές προς τους δημοσιογράφους και ζήτησε να την αφήσουν ήσυχη.

Η απόφαση του δικαστηρίου

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος, η Βίκυ Σταμάτη, η Αρετή Τσοχατζοπούλου κι άλλοι δυο από τους συνολικά 16 καταδικασθέντες θα επιστρέψουν στη φυλακή.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, αποφασίστηκε να γυρίσουν στη φυλακή οι: Άκης Τσοχατζόπουλος, Βίκυ Σταμάτη, Αστέριος Οικονομίδης, Γιώργος Σαχπατζίδης και Αρετή Τσοχατζοπούλου.

Ο εισαγγελέας εκτέλεσης ποινών είναι ο αρμόδιος για να ελέγξει το χρόνο παραμονής τους στις φυλακές και να αποφανθεί εάν οι κρατούμενοι πληρούν τις προϋποθέσεις για να ενταχθούν στις ευνοϊκές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου για την υφ´ όρων απόλυση. Κάτι που θα συμβεί τα επόμενα 24ωρα. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι κάποιοι εξ αυτών θα παραμείνουν για ελάχιστο διάστημα κρατούμενοι.

Photos: Newsit

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις