Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ισόβια στην Βουλγάρα που σκότωσε τον πρώην σύζυγό της και τον έβαλε σε καταψύκτη
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισόβια στην Βουλγάρα που σκότωσε τον πρώην σύζυγό της και τον έβαλε σε καταψύκτη

Σε ισόβια κάθειρξη και στέρηση των πολιτικών της δικαιωμάτων, καταδίκασε το δικαστήριο την 50χρονη σύζυγο του ναυτικού Βασίλη Κοκκίνη, η σορός του οποίου είχε βρεθεί μέσα σε καταψύκτη σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα τον Ιανουάριο του 2016. Το δικαστήριο δεν της αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό, ενώ καταπέλτης ήταν κατά την αγόρευσή του και ο εισαγγελέας, ο οποίος έκανε λόγο […]

Σε ισόβια κάθειρξη και στέρηση των πολιτικών της δικαιωμάτων, καταδίκασε το δικαστήριο την 50χρονη σύζυγο του ναυτικού Βασίλη Κοκκίνη, η σορός του οποίου είχε βρεθεί μέσα σε καταψύκτη σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα τον Ιανουάριο του 2016.

Το δικαστήριο δεν της αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό, ενώ καταπέλτης ήταν κατά την αγόρευσή του και ο εισαγγελέας, ο οποίος έκανε λόγο για ειδεχθές, προσχεδιασμένο έγκλημα, προσθέτοντας ότι η 50χρονη από τη Βουλγαρία ήθελε να σκοτώσει τον πατέρα του παιδιού της για να του πάρει χρήματα.

Η κατηγορούμενη με δάκρυα στα μάτια αρνήθηκε ότι έχει σχέση με την δολοφονία του συζύγου της υποστηρίζοντας ωστόσο ότι αυτό που η ίδια είχε ζητήσει από τους συγκατηγορουμένους της ήταν να φοβίσουν τον άτυχο ναυτικό γιατί είχε κακοποιήσει τον γιο τους και πως είχε αδυναμία στο ποτό.

«Έπινε  και έχανε τον κόσμο …Δεν μπορούσα να αποδείξω πως κακοποιούσε το παιδί μου . Ήταν όλοι με το μέρος του. Κανένας δεν με βοήθησε» είπε και συμπλήρωσε ότι γάμος της, με τον κατά 20 χρόνια μεγαλύτερο της ναυτικό,  έγινε για λόγους συμφέροντος αποκαλύπτοντας «Εγώ παντρεύτηκα μαζί του και αυτός με έφερε στην Ελλάδα. Έμεινα στο σπίτι του. Δεν ήξερα αν έχει αδέλφια. Μου είχε πει ότι έχει έναν πατέρα και μένει σε ένα μικρό σπιτάκι. Δεν παντρεύτηκα για να εκμεταλλευτώ, ούτε για την περιουσία του, ούτε για τα λεφτά του. Ήθελα το παιδί μου να μεγαλώσει στην Ελλάδα γιατί είναι Έλληνας».

«Μου έλεγε θα κάνω ότι θέλω και θα κάνεις ότι σου λέω»

Η 50χρονη Βουλγάρα μετά τις συνεχείς ερωτήσεις παραδέχθηκε ότι ζήτησε να απειλήσουν τον 63χρονο γιατί «ήθελε να ζήσει με το παιδί της».

Επίσης ένοχη κρίθηκε και η 27χρονη συμπατριώτισσά της για απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία και το δικαστήριο της επέβαλε ποινή κάθειρξης 18 ετών και πενταετή στέρηση των πολιτικών της δικαιωμάτων.

Όσον αφορά στον τρίτο κατηγορούμενο, ο οποίος είχε βρει τον καταψύκτη, του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών ετών με τριετή αναστολή για υπόθαλψη εγκληματία.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις