Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Πρώην σύντροφος ο νεαρός που μαχαιρώθηκε από την 20χρονη στον Πύργο
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρώην σύντροφος ο νεαρός που μαχαιρώθηκε από την 20χρονη στον Πύργο

Μια ερωτική ανάρτηση στο facebook την οποία είδαν δεκάδες κοινοί φίλοι ενός 20χρονου κοριτσιού και ενός 21χρονου αγοριού ήταν η αιτία που η νεαρή κοπέλα μαχαίρωσε τον 21χρονο στον Πύργο Ηλείας. Η νεαρή διατηρούσε δεσμό με το θύμα, το οποίο μαχαίρωσε στην κοιλιά με σουγιά, ο οποίος έληξε όταν εκείνη γνώρισε τον 26χρονο. Η κοπέλα […]

Μια ερωτική ανάρτηση στο facebook την οποία είδαν δεκάδες κοινοί φίλοι ενός 20χρονου κοριτσιού και ενός 21χρονου αγοριού ήταν η αιτία που η νεαρή κοπέλα μαχαίρωσε τον 21χρονο στον Πύργο Ηλείας.

Η νεαρή διατηρούσε δεσμό με το θύμα, το οποίο μαχαίρωσε στην κοιλιά με σουγιά, ο οποίος έληξε όταν εκείνη γνώρισε τον 26χρονο.

Η κοπέλα με τον νέο φίλο της σύντροφο, πήγαν στο σπίτι του 21χρονου για να του ζητήσουν εξηγήσεις για το ανάρμοστο μήνυμα που ανέβασε στο facebook και για το οποίο η 20χρονη κοπέλα είχε εκνευριστεί.

Όπως πίστευε η 20χρονη, το μήνυμα αυτό την προσέβαλε ενώ δημιουργούσε και πρόβλημα στη νέα σχέση της με τον 26χρονο. Φτάνοντας στο σπίτι του 21χρονου η κοπέλα με τον σύντροφό της, άρχισαν να του ζητούν το λόγο κι όταν η συζήτηση ξέφυγε, εκείνη έβγαλε τον σουγιά και του επιτέθηκε.

Αμέσως το ζευγάρι εξαφανίστηκε.

Το θύμα ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και αμέσως έφτασε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε  καθώς το τραύμα του ήταν επιφανειακό.

Οι δράστες συνελήφθησαν λίγο αργότερα στον Πύργο και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας, που τους παρέπεμψε να δικαστούν από το Αυτόφωρο με τις κατηγορίες της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της οπλοχρησίας κατά συναυτουργία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις