Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κάτι παραπάνω από… μισό αιώνα περνά την νέα του σύντροφο ο Μικ Τζάγκερ (pics)
LIFESTYLE

Κάτι παραπάνω από… μισό αιώνα περνά την νέα του σύντροφο ο Μικ Τζάγκερ (pics)

Το παρατσούκλι «γερόλυκος» καθόλου τυχαίο δεν είναι τελικά για τον κορυφαίο Μικ Τζάγκερ που δεν λέει να το βάλει κάτω και αλλάζει τα θηλυκά σαν τα πουκάμισα! Ο διάσημος και αξεπέραστος ροκάς, ερωτεύτηκε την κατά 52 χρόνια μικρότερή του, Νουρ Αλφάλα. Η 22χρονη καλλονή εργάζεται στον χώρο του κινηματογράφου και είναι παραγωγός και μετά από μερικά ρομαντικά […]

Το παρατσούκλι «γερόλυκος» καθόλου τυχαίο δεν είναι τελικά για τον κορυφαίο Μικ Τζάγκερ που δεν λέει να το βάλει κάτω και αλλάζει τα θηλυκά σαν τα πουκάμισα!

Ο διάσημος και αξεπέραστος ροκάς, ερωτεύτηκε την κατά 52 χρόνια μικρότερή του, Νουρ Αλφάλα.

Η 22χρονη καλλονή εργάζεται στον χώρο του κινηματογράφου και είναι παραγωγός και μετά από μερικά ρομαντικά ραντεβού στο Παρίσι, είναι πια ζευγάρι με τον θρυλικό ροκ σταρ των Rolling Stones.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το ζευγάρι απαθανατίστηκε για πρώτη φορά σε ρομαντικές βόλτες στην πόλη του φωτός, κάνοντας έτσι γνωστή την σχέση του.

Ο Τζάγκερ χώρισε πριν λίγο καιρό με την κατά 43 χρόνια μικρότερη σύντροφό του, Μέλανι Χάμρικ, με την οποία απέκτησαν μαζί μια κόρη, η οποία σήμερα είναι 10 μηνών.

Η μικρή, είναι το… όγδοο παιδί του γερόλυκου της ροκ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις