Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σαν να μην πέρασε μια μέρα: Ολόγυμνη και πιο ωραία από ποτέ η Πάμελα Άντερσον
LIFESTYLE

Σαν να μην πέρασε μια μέρα: Ολόγυμνη και πιο ωραία από ποτέ η Πάμελα Άντερσον

Είναι από τις γυναίκες που καθήλωνε τους νεαρούς μπροστά στην μικρή οθόνη, όταν με το κόκκινο ολόσωμο μαγιό σαν η πιο σέξι ναυαγοσώστρια, πρωταγωνιστούσε στο θρυλικό πλέον Baywatch. Τόσα χρόνια μετά, ελάχιστα έχουν αλλάξει πάνω της. Η Πάμελα Άντερσον  πόζαρε στο φωτογραφικό φακό του David La Chappelle και το αποτέλεσμα είναι απλώς εκθαμβωτικό. Στα 50 […]

Είναι από τις γυναίκες που καθήλωνε τους νεαρούς μπροστά στην μικρή οθόνη, όταν με το κόκκινο ολόσωμο μαγιό σαν η πιο σέξι ναυαγοσώστρια, πρωταγωνιστούσε στο θρυλικό πλέον Baywatch.

Τόσα χρόνια μετά, ελάχιστα έχουν αλλάξει πάνω της. Η Πάμελα Άντερσον  πόζαρε στο φωτογραφικό φακό του David La Chappelle και το αποτέλεσμα είναι απλώς εκθαμβωτικό.

Στα 50 της και κάτι παραπάνω, η καυτή ηθοποιός δεν φοβάται να δείξει το γυμνό κορμί της, αφού ξέρει πως ακόμα οι καμπύλες της έχουν την απόλυτη δυναμική.

Η σέξι Πάμελα, εμφανίζεται ολόγυμνη στο βρετανικό περιοδικό King Kong, γυρνώντας μας πίσω, τόσο στο Baywatch όσο και στα επικά εξώφυλλα του Playboy.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις