Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Άγνωστοι άνοιξαν πυρ προς λεωφορείο του ΟΑΣΘ (pics)
ΕΛΛΑΔΑ

Άγνωστοι άνοιξαν πυρ προς λεωφορείο του ΟΑΣΘ (pics)

Ένα απίστευτο γεγονός σημειώθηκε χθες στις 5 το απόγευμα στην οδό Ιατρού Γωγούση, στον Δήμο Παύλου Μελά, στη Θεσσαλονίκη. Το συμβάν καταγγέλλεται σε δημοσίευση της ομάδας think simple στο faecbook. Συγκεκριμένα, άγνωστοι άνοιξαν πυρ με αεροβόλο όπλο προς το λεωφορείο, προκαλώντας υλικές ζημιές στο όχημα και πανικό στους επιβάτες, χωρίς ευτυχώς να συμβούν χειρότερα. «Κινδύνεψαν […]

Ένα απίστευτο γεγονός σημειώθηκε χθες στις 5 το απόγευμα στην οδό Ιατρού Γωγούση, στον Δήμο Παύλου Μελά, στη Θεσσαλονίκη.

Το συμβάν καταγγέλλεται σε δημοσίευση της ομάδας think simple στο faecbook.

Συγκεκριμένα, άγνωστοι άνοιξαν πυρ με αεροβόλο όπλο προς το λεωφορείο, προκαλώντας υλικές ζημιές στο όχημα και πανικό στους επιβάτες, χωρίς ευτυχώς να συμβούν χειρότερα.

«Κινδύνεψαν επιβάτες και οδηγός από κάποιους ανεγκέφαλους που έβαλαν στόχο το λεωφορείο με αεροβόλο όπλο. Να θυμηθούμε στο παρελθόν έχουν συμβεί και άλλα τρία περιστατικά στην οδό Δενδροποτάμου που είναι πολύ κοντά στο σημείο που συνέβη το περιστατικό. Οι οδηγοί έχουν γίνει στόχοι και τώρα κινούμενοι στόχοι!!! Καθημερινά έχουν να αντιμετωπίσουν το κυκλοφοριακό χάος και την ευθύνη να μεταφέρουν τον κόσμο με ασφάλεια. Βοήθησε τους και ΕΣΥ!!!», αναφέρει χαρακτηριστικά η ομάδα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις