Τα πιο έξυπνα tips για μυρωδάτα… σκουπίδια

PLUS

Τα πιο έξυπνα tips για μυρωδάτα… σκουπίδια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Αναμενόμενο να μυρίζουν τα καλαθάκια σκουπιδιών που έχουμε στην κουζίνα, στο γραφείο και οπουδήποτε. Υπάρχει άραγε τρόπος να μυρίζουν τα σκουπίδια… ωραία; Κι όμως ναι. Δοκιμάστε αυτά τα κόλπα και τα σκουπιδάκια θα μυρίζουν… υπέροχα: – Ρίξε στον πάτο μαγειρική σόδα και άφησέ την να δράσει όλο το βράδυ. Την επόμενη ημέρα το πρωί πέταξέ […]

26.10.2017 | 09:28

Αναμενόμενο να μυρίζουν τα καλαθάκια σκουπιδιών που έχουμε στην κουζίνα, στο γραφείο και οπουδήποτε. Υπάρχει άραγε τρόπος να μυρίζουν τα σκουπίδια… ωραία;

Κι όμως ναι.

Δοκιμάστε αυτά τα κόλπα και τα σκουπιδάκια θα μυρίζουν… υπέροχα:

– Ρίξε στον πάτο μαγειρική σόδα και άφησέ την να δράσει όλο το βράδυ. Την επόμενη ημέρα το πρωί πέταξέ την και πλύνε με υγρό απορρυπαντικό και ζεστό νερό τον κάδο.

– Πλύνε τον κάδο με χλωρίνη και ζεστό νερό και στέγνωσέ τον με ένα πανάκι. Έπειτα, ρίξε στον πάτο του άμμο υγιεινής και πέρνα κανονικά από πάνω τη σακούλα.

– Άπλωσε μια εφημερίδα στον πάτο του κάδου και ρίξε από πάνω αρκετή ποσότητα καφέ. Πέρνα από πάνω τη σακούλα κανονικά. Η μυρωδιά του καφέ θα νικήσει τις δυσάρεστες οσμές.

– Τέλος, σε άδειο κάδο μπορείς να ρίξεις μερικές φλούδες λεμονιού και πορτοκαλιού. Αφαίρεσέ τις μετά από λίγες ώρες. Θα δεις τι απίστευτη αίσθηση δροσιάς θα χαρίσουν στον κάδο.

Exit mobile version