Αθήνα

°C

Παρασκευή

18

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / PLUS / Τα πιο έξυπνα tips για μυρωδάτα… σκουπίδια
PLUS

Τα πιο έξυπνα tips για μυρωδάτα… σκουπίδια

Αναμενόμενο να μυρίζουν τα καλαθάκια σκουπιδιών που έχουμε στην κουζίνα, στο γραφείο και οπουδήποτε. Υπάρχει άραγε τρόπος να μυρίζουν τα σκουπίδια… ωραία; Κι όμως ναι. Δοκιμάστε αυτά τα κόλπα και τα σκουπιδάκια θα μυρίζουν… υπέροχα: – Ρίξε στον πάτο μαγειρική σόδα και άφησέ την να δράσει όλο το βράδυ. Την επόμενη ημέρα το πρωί πέταξέ […]

Αναμενόμενο να μυρίζουν τα καλαθάκια σκουπιδιών που έχουμε στην κουζίνα, στο γραφείο και οπουδήποτε. Υπάρχει άραγε τρόπος να μυρίζουν τα σκουπίδια… ωραία;

Κι όμως ναι.

Δοκιμάστε αυτά τα κόλπα και τα σκουπιδάκια θα μυρίζουν… υπέροχα:

– Ρίξε στον πάτο μαγειρική σόδα και άφησέ την να δράσει όλο το βράδυ. Την επόμενη ημέρα το πρωί πέταξέ την και πλύνε με υγρό απορρυπαντικό και ζεστό νερό τον κάδο.

– Πλύνε τον κάδο με χλωρίνη και ζεστό νερό και στέγνωσέ τον με ένα πανάκι. Έπειτα, ρίξε στον πάτο του άμμο υγιεινής και πέρνα κανονικά από πάνω τη σακούλα.

– Άπλωσε μια εφημερίδα στον πάτο του κάδου και ρίξε από πάνω αρκετή ποσότητα καφέ. Πέρνα από πάνω τη σακούλα κανονικά. Η μυρωδιά του καφέ θα νικήσει τις δυσάρεστες οσμές.

– Τέλος, σε άδειο κάδο μπορείς να ρίξεις μερικές φλούδες λεμονιού και πορτοκαλιού. Αφαίρεσέ τις μετά από λίγες ώρες. Θα δεις τι απίστευτη αίσθηση δροσιάς θα χαρίσουν στον κάδο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις