Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ο Σταλόνε “έβγαλε” την κόρη του και ο αντρικός πληθυσμός παραμιλά
LIFESTYLE

Ο Σταλόνε “έβγαλε” την κόρη του και ο αντρικός πληθυσμός παραμιλά

Πρόσφατα, ο Σιλβέστερ Σταλόνε βρέθηκε στο event του περιοδικού Town & Country’s με όλη την οικογένεια. Μιλάμε για τη δεύτερη γυναίκα του, το πρώην μοντέλο Jenifer Flavin και τις τρεις τους κόρες: Sophia, Sistine και Scarlet, οι οποίες είναι 21, 19 και 15 χρονών αντίστοιχα. «Σε μια εκδήλωση, χτες το βράδυ, μαζί με τις υπέροχες […]

Πρόσφατα, ο Σιλβέστερ Σταλόνε βρέθηκε στο event του περιοδικού Town & Country’s με όλη την οικογένεια. Μιλάμε για τη δεύτερη γυναίκα του, το πρώην μοντέλο Jenifer Flavin και τις τρεις τους κόρες: Sophia, Sistine και Scarlet, οι οποίες είναι 21, 19 και 15 χρονών αντίστοιχα.

«Σε μια εκδήλωση, χτες το βράδυ, μαζί με τις υπέροχες κόρες μου», έγραψε ο 71χρονος ηθοποιός, στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram και τον δείχνει περιστοιχισμένο από τις κόρες του. «Πάντα μου αρέσει να περνάω χρόνο μαζί τους».

Ο Σιλβέστερ έχει παντρευτεί τρεις φορές και έχει αποκτήσει πέντε παιδιά: δυο γιους από τον πρώτο του γάμο και τρεις κόρες από τον τρίτο.

Οι τρεις τους φέτος, μοιράστηκαν τον τίτλο Miss Golden Globes. Αφορά μια παράδοση των βραβείων η οποία κρατά από το 1960. Συνήθως, ο τίτλος δίνεται από την Ένωση Ξένου Τύπου του Χόλιγουντ στο παιδί κάποιου διάσημου.

Όλες οι κόρες του Σταλόνε ξεχωρίζουν για την ομορφιά τους. Η Sophia έχει ήδη γίνει viral στο Instagram.

Ο ίδιος ο Σιλβέστερ ανεβάζει πολύ συχνά και στο δικό του λογαριασμό τα επαγγελματικά κατορθώματα των κοριτσιών του για τα οποία είναι πολύ περήφανος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις