Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Εκπαιδευμένο κλιμάκιο εφοριακών έκανε φύλλο και φτερό την επιχείρηση του “νταή” που έδειρε ελεγκτή
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκπαιδευμένο κλιμάκιο εφοριακών έκανε φύλλο και φτερό την επιχείρηση του “νταή” που έδειρε ελεγκτή

Ειδικό εκπαιδευμένο κλιμάκιο εφοριακών έφτασε στην Πάτμο κατόπιν εντολής του Γιώργου Πιτσιλή, για εξονυχιστικό έλεγχο στις επιχειρήσεις ενός επιχειρηματία στην Πάτμο που το καλοκαίρι είχε ξυλοκοπήσει ελεγκτή . Η επίλεκτη ομάδα των ελεγκτών έκανε φύλλο και φτερό την επιχείρηση, κατάσχοντας βιβλία και στοιχεία, που θα αποσταλούν στον αρμόδιο εισαγγελέα για να επιβληθούν οι αυστηρές κυρώσεις που […]

Ειδικό εκπαιδευμένο κλιμάκιο εφοριακών έφτασε στην Πάτμο κατόπιν εντολής του Γιώργου Πιτσιλή, για εξονυχιστικό έλεγχο στις επιχειρήσεις ενός επιχειρηματία στην Πάτμο που το καλοκαίρι είχε ξυλοκοπήσει ελεγκτή .

Η επίλεκτη ομάδα των ελεγκτών έκανε φύλλο και φτερό την επιχείρηση, κατάσχοντας βιβλία και στοιχεία, που θα αποσταλούν στον αρμόδιο εισαγγελέα για να επιβληθούν οι αυστηρές κυρώσεις που προβλέπονται από τη σχετική νομοθεσία.

Ο επιχειρηματίας αυτή τη φορά δεν αντέδρασε, καθώς η επιχείρηση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία εξαιτίας της μυστικότητας και της μεθοδικότητας των κινήσεων των εμπλεκομένων.

Ο «νταής», είχε επιτεθεί το καλοκαίρι σε ελεγκτή που καθόταν σε παγκάκι κοντά σε τσιπουράδικο μαζί με συναδέλφους ώστε να διαπιστώσουν αν κόβονται αποδείξεις.

Αφού τους πλησίασε και έμαθε την ταυτότητά τους, γρονθοκόπησε άσχημα τον έναν ελεγκτή. Μάλιστα ο επιχειρηματίας παραμένει αμετανόητος και όχι μόνο δεν απολογείται, αλλά ισχυρίζεται ότι τον κυνήγησε και στο αστυνομικό τμήμα που βρισκόταν ακριβώς δίπλα από το κατάστημα!

Ωστόσο οι αστυνομικοί δεν τον συνέλαβαν ισχυριζόμενοι πως είναι αναρμόδιοι και πως η ζώνη ευθύνης που έλαβε χώρα το περιστατικό ανήκει στη δικαιοδοσία παρέμβασης του Λιμενικού.

Το επίλεκτο κλιμάκιο των ελεγκτών του διοικητή της ΑΑΔ, που ολοκλήρωσε τον έλεγχο στην Πάτμο, αποτελείται από εκπαιδευμένα στελέχη που έχουν αντιμετωπίσει παρόμοια περιστατικά, καθώς επίσης από εφοριακούς υπαλλήλους από την Αθήνα, στελέχη του τελωνειακού κλάδου και εξειδικευμένους αστυνομικούς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις