Κάτοχος του ρεκόρ Γκίνες δεν εντυπωσίασε καθόλου στο “Ελλάδα έχεις ταλέντο”

LIFESTYLE

Κάτοχος του ρεκόρ Γκίνες δεν εντυπωσίασε καθόλου στο “Ελλάδα έχεις ταλέντο”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Μπορεί να κέρδισε το ρεκόρ Γκίνες αλλά δεν άρεσε στους κριτές του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο». Ο Κωνσταντίνος Κουρούπης ππήγε να δείξει το ταλέντο του στην κομμωτική, όμως δεν εντυπωσίασε κανέναν από τους τρεις κριτές. Ο κομμωτής ανακοίνωσε πως είναι κάτοχος ρεκόρ Γκίνες καθώς έχει κάνει το πιο γρήγορο κούρεμα στον κόσμο με χρόνο 47 δευτερόλεπτα. […]

24.10.2017 | 09:59

Μπορεί να κέρδισε το ρεκόρ Γκίνες αλλά δεν άρεσε στους κριτές του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο».

Ο Κωνσταντίνος Κουρούπης ππήγε να δείξει το ταλέντο του στην κομμωτική, όμως δεν εντυπωσίασε κανέναν από τους τρεις κριτές.

Ο κομμωτής ανακοίνωσε πως είναι κάτοχος ρεκόρ Γκίνες καθώς έχει κάνει το πιο γρήγορο κούρεμα στον κόσμο με χρόνο 47 δευτερόλεπτα.

Όπως είπε, πήγε αποφασισμένος στο σόου, λέγοντας πως στόχος του είναι να σπάσει το ρεκόρ του και να κάνει ένα ανδρικό κούρεμα σε 41 δευτερόλεπτα.

Πράγματι, ο Κωνσταντίνος Κουρούπης κατάφερε να κουρέψει έναν άνδρα σε 41 δευτερόλεπτα, ενθουσιάζοντας τον Σάκη Τανιμανίδη.

Ωστόσο, το πρόχειρο κούρεμα που δεν κολάκευε τόσο τον άνδρα, όσο και το πολύ εξειδικευμένο ταλέντο του κομμωτή, είχε ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό του.

Exit mobile version