Τόσκας για επίθεση σε Ευέλπιδες: Η Αθήνα είναι ασφαλής

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τόσκας για επίθεση σε Ευέλπιδες: Η Αθήνα είναι ασφαλής

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Στην επίθεση με θύματα τρεις σπουδαστές της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων στο Μοναστηράκι αναφέρθηκε ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, υποστηρίζοντας ότι «δεν ανεχόμαστε φασίζουσες νοοτροπίες από κανέναν» «Κάποιοι επενδύουν μικροπολιτικά με την καλλιέργεια κλίματος ανασφάλειας στην Αθήνα και τη χώρα. Η Αθήνα είναι ασφαλής, η Αστυνομία επιτελεί καθημερινά το καθήκον της και όλοι […]

23.10.2017 | 17:13

Στην επίθεση με θύματα τρεις σπουδαστές της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων στο Μοναστηράκι αναφέρθηκε ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, υποστηρίζοντας ότι «δεν ανεχόμαστε φασίζουσες νοοτροπίες από κανέναν»

«Κάποιοι επενδύουν μικροπολιτικά με την καλλιέργεια κλίματος ανασφάλειας στην Αθήνα και τη χώρα. Η Αθήνα είναι ασφαλής, η Αστυνομία επιτελεί καθημερινά το καθήκον της και όλοι αυτοί που επιθυμούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να παραπλανήσουν, παίρνουν στην πράξη την απάντησή τους», πρόσθεσε.

Βασίλης Κικίλιας: Απαιτούμε να βρεθούν οι δράστες

«Η άνανδρη επίθεση κατά των Ευέλπιδων, επιβεβαιώνει το κλίμα ανασφάλειας το οποίο επικρατεί και στην πρωτεύουσα και σε ολόκληρη τη χώρα» τονίζει ο Βασίλης Κικίλιας, αναφερόμενος στην επίθεση κατά των Ευέλπιδων στο Μοναστηράκι.

Σε δήλωσή του ο τομεάρχης Εθνικής ‘Αμυνας της Νέας Δημοκρατίας κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα πως, προφανώς, θεωρεί το θέμα ανεπίκαιρο. «Εμείς, ως Νέα Δημοκρατία, έχουμε πρωτίστως την απαίτηση να βρεθούν οι δράστες. Ευχόμαστε στους Ευέλπιδές μας καλή ανάρρωση και επιστροφή στα καθήκοντά τους».

 

 

Exit mobile version