Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Στην Αθήνα η υπέροχη Κάρλα (pics)
LIFESTYLE

Στην Αθήνα η υπέροχη Κάρλα (pics)

  Στην Αθήνα βρίσκεται από την Κυριακή το ζεύγος Μπρούνι – Σαρκοζί, καθώς απόψε και αύριο η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας θα δώσει συναυλίες για το αθηναϊκό κοινό. Η Κάρλα Μπρούνι, πάντοτε λαμπερή και εντυπωσιακή, επέλεξε την Αθήνα ως πρώτο σταθμό της παγκόσμιας περιοδείας της και θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το καινούργιο άλμπουμ […]

 

Στην Αθήνα βρίσκεται από την Κυριακή το ζεύγος Μπρούνι – Σαρκοζί, καθώς απόψε και αύριο η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας θα δώσει συναυλίες για το αθηναϊκό κοινό.

Η Κάρλα Μπρούνι, πάντοτε λαμπερή και εντυπωσιακή, επέλεξε την Αθήνα ως πρώτο σταθμό της παγκόσμιας περιοδείας της και θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το καινούργιο άλμπουμ της με τίτλο «French Τouch» στο Παλλάς.

Η σύζυγος του Νικολά Σαρκοζί τραγουδάει γνωστά αγγλικά τραγούδια όπως το «Enjoy the Silence» των Depeche Mode, το «Miss Υou» των Rolling Stones, ακόμη και το «The Winner Τakes Ιt Αll» των Abba, σε δικές της διασκευές για τις οποίες συνεργάστηκε με τον διάσημο Καναδό μουσικοσυνθέτη και παραγωγό Ντέιβιντ Φόστερ.

Good evening Athens ???????????????????? #frenchtouchontheroad #frenchtouchtour

A post shared by Carla Bruni (@carlabruniofficial) on

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις