Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Συνελήφθη ο άντρας που κρατούσε ομήρους σε πάρκο αναψυχής- Λήξη συναγερμού
ΚΟΣΜΟΣ

Συνελήφθη ο άντρας που κρατούσε ομήρους σε πάρκο αναψυχής- Λήξη συναγερμού

Η βρετανική αστυνομία έδωσε τέλος στην κατάσταση ομηρίας σε πάρκο ψυχαγωγίας στην κεντρική Αγγλία, όπως μετέδωσε το BBC. Ο άντρας συνελήφθη από τις Αρχές. Το απόγευμα σήμανε συναγερμός στις βρετανικές αρχές, καθώς  ένοπλος κρατούσε ομήρους σε πάρκο αναψυχής στο Nuneaton της κεντρικής Αγγλίας, συγκεκριμένα σε αίθουσα μπόουλινγκ. Το πάρκο ήταν γεμάτο οικογένειες και μικρά παιδιά. […]

Η βρετανική αστυνομία έδωσε τέλος στην κατάσταση ομηρίας σε πάρκο ψυχαγωγίας στην κεντρική Αγγλία, όπως μετέδωσε το BBC. Ο άντρας συνελήφθη από τις Αρχές.

Το απόγευμα σήμανε συναγερμός στις βρετανικές αρχές, καθώς  ένοπλος κρατούσε ομήρους σε πάρκο αναψυχής στο Nuneaton της κεντρικής Αγγλίας, συγκεκριμένα σε αίθουσα μπόουλινγκ.

Το πάρκο ήταν γεμάτο οικογένειες και μικρά παιδιά.

Αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος βρισκόταν στο πάρκο τη στιγμή του περιστατικού, μαζί με τους δύο γιους του, δήλωσε στις κάμερες ότι στην περιοχή επικράτησε τρόμος και πανικός.

Δημοσιογράφος της Coventry Telegraph, αλλά και αυτόπτες μάρτυρες που δημοσιεύουν πληροφορίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέφεραν ότι ελικόπτερο ασθενοφόρο προσγειώθηκε στην περιοχή, όπου έσπευσαν και άλλα ασθενοφόρα.

Άλλος υτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο Sky News ότι άκουσε ότι ο ένοπλος είναι πρώην υπάλληλος του μπόουλινγκ σέντερ, 40 ετών, με ύψος γύρω στο 1,77.

Η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις