Αθήνα

°C

Τετάρτη

12

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Συναγερμός στις Αρχές, για την “μεγαλύτερη κλοπή σεξουαλικών παιχνιδιών στην ιστορία”
ΚΟΣΜΟΣ

Συναγερμός στις Αρχές, για την “μεγαλύτερη κλοπή σεξουαλικών παιχνιδιών στην ιστορία”

Εξαφανίστηκαν ερωτικά βοηθήματα αξίας 45.000 λιρών, από μία εμπορική έκθεση στην Γερμανία, με τους υπεύθυνους της εταιρείας να κάνουν λόγο για την «μεγαλύτερη κλοπή σεξουαλικών παιχνιδιών στην ιστορία». Η κλοπή έγινε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα και η γερμανική αστυνομία εκτιμά ότι θα καταφέρει να βρει τα ίχνη των δραστών. Τα προϊόντα είχαν φτάσει στη Γερμανία από το […]

Εξαφανίστηκαν ερωτικά βοηθήματα αξίας 45.000 λιρών, από μία εμπορική έκθεση στην Γερμανία, με τους υπεύθυνους της εταιρείας να κάνουν λόγο για την «μεγαλύτερη κλοπή σεξουαλικών παιχνιδιών στην ιστορία».

Η κλοπή έγινε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα και η γερμανική αστυνομία εκτιμά ότι θα καταφέρει να βρει τα ίχνη των δραστών.

Τα προϊόντα είχαν φτάσει στη Γερμανία από το Λονδίνο, για την ετήσια έκθεση Venus-Berlin.

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας σεξουαλικών βοηθημάτων, σε ανάρτησή του στο Twitter, έγραψε: «Όταν φτάσαμε να φορτώσουμε τα προϊόντα στο φορτηγό, είδαμε ότι όλα τα προϊόντα, αξίας άνω των 60.000 δολαρίων, είχαν κλαπεί. Πρόκειται για την μεγαλύτερη καταγεγραμμένη κλοπή ερωτικών παιχνιδιών στην ιστορία».

Η επιχείρηση, άφησε αιχμές για την διοργανώτρια εταιρεία αναφορικά με την ασφάλεια στο χώρο, όμως τα παράπονα δεν τελειώνουν εδώ καθώς η εταιρεία, επισημαίνει ότι δεν έχουν λάβει ακόμα το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του χώρου αλλά και ότι κανένας εκπρόσωπος από την Venus-Berlin, δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί τους.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις