Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Γιάννης Αντετοκούνμπο…από άλλο πλανήτη! (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γιάννης Αντετοκούνμπο…από άλλο πλανήτη! (vid)

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ό,τι μπορούσε για να κερδίσει τον «Βασιλιά» του Κλίβελαντ, αλλά όπως αποδείχθηκε δεν ήταν αρκετό. Οι Καβαλίερς, με τον ΛεΜπρον Τζέιμς να μην… αποσπάται από τις ενοχλήσεις στον αριστερό αστράγαλο και να μένει στο παρκέ για 37 λεπτά, κατάφεραν να περάσουν νικηφόρα από την έδρα των […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ό,τι μπορούσε για να κερδίσει τον «Βασιλιά» του Κλίβελαντ, αλλά όπως αποδείχθηκε δεν ήταν αρκετό.

Οι Καβαλίερς, με τον ΛεΜπρον Τζέιμς να μην… αποσπάται από τις ενοχλήσεις στον αριστερό αστράγαλο και να μένει στο παρκέ για 37 λεπτά, κατάφεραν να περάσουν νικηφόρα από την έδρα των Μιλγουόκι Μπακς με 116-97 και να αυξήσουν σε 2-0 το φετινό ρεκόρ τους.

Ο «Greek Freak», είχε 34 πόντους (15/21 διπ., 0/1 τρ., 4/6 β.), 8 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 3 κλεψίματα, 1 μπλοκ , 2 λάθη σε 39 λεπτά συμμετοχής και να γίνεται ο 5ος παίκτης στην Ιστορία του Μιλγουόκι που σκοράρει +30 πόντους στα πρώτα δύο παιχνίδια της σεζόν.

«Δεν έχω φτάσει ακόμα σε αυτό το επίπεδο. Ο ΛεΜπρον Τζέιμς είναι ένας από τους κορυφαίους της λίγκας και ένας από τους κορυφαίους στην ιστορία του ΝΒΑ», ανέφερε μετά την αναμέτρηση ο «Giannis» για τον Τζέιμς, ο οποίος είχε απολογισμό στη νίκη των Καβαλίερς 24 πόντους, 8 ασίστ και 5 ριμπάουντ, ενώ άξιος συμπαραστάτης του «Βασιλιά» αναδείχθηκε -με δεύτερο διαδοχικό νταμπλ νταμπλ- ο Κέβιν Λοβ (17π., 12ρ., 6ασ.).

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις