Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Φίλης κατά Καμμένου: Αγοράζουμε ανταλλακτικά ενώ δεν έχουμε ασθενοφόρα (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φίλης κατά Καμμένου: Αγοράζουμε ανταλλακτικά ενώ δεν έχουμε ασθενοφόρα (vid)

Άμεση απάντηση στον Πάνο Καμμένο έδωσε λίγο νωρίτερα για τον εκσυγχρονισμό των F-16 o Νίκος φίλης, λέγοντας ότι  δεν μπορούμε να αγοράζουμε ανταλλακτικά για τα F16, όταν δεν αγοράζουμε ανταλλακτικά για πυροσβεστικά και ασθενοφόρα. «Χρειάζεται η άμυνα και η ασφάλεια αλλά χρειάζεται και η κοινωνική ασφάλεια», υποστήριξε μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή. Ο πρώην υπουργός Παιδείας […]

Άμεση απάντηση στον Πάνο Καμμένο έδωσε λίγο νωρίτερα για τον εκσυγχρονισμό των F-16 o Νίκος φίλης, λέγοντας ότι  δεν μπορούμε να αγοράζουμε ανταλλακτικά για τα F16, όταν δεν αγοράζουμε ανταλλακτικά για πυροσβεστικά και ασθενοφόρα.

«Χρειάζεται η άμυνα και η ασφάλεια αλλά χρειάζεται και η κοινωνική ασφάλεια», υποστήριξε μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή.

Ο πρώην υπουργός Παιδείας χαρακτήρισε «μεγάλο και δυσβάσταχτο» το κόστος αν και πιο μικρά από τα αρχικά, ενώ τόνισε ότι με την αναβάθμιση δεν αποκαθίσταται η ισορροπία στο Αιγαίο και επισήμανε ότι τη συμφωνία την ακούσαμε από τα χείλη του Ντόναλντ Τραμπ.

«Η εθνική ευθύνη δεν αφορά μόνο την απαραίτητη ανάγκη να υπάρχει εθνική ασφάλεια αλλά να υπάρχει και κοινωνική ασφάλεια. Και σκέφτομαι ότι δίνουμε 2,4 δολάρια ως οροφή λέει για να πάρουμε ανταλλακτικά την ίδια ώρα που δεν έχουμε ανταλλακτικά για τα ασθενοφόρα και πυροσβεστικά» συνέχισε ο πρώην υπουργός.

Στην παρατήρηση, δε, του δημοσιογράφου για τα ανταλλακτικά ο κ. Φίλης συμπλήρωσε «μη στρίβετε το μαχαίρι στην πληγή».

Συνεχίζοντας την κριτική του ο Νίκος Φίλης αναρωτήθηκε «με την αναβάθμιση των F16 αλλάζει η ισοορρπία; Να μας πουν οι ειδικοί».

«Μακάρι να τα βλέπαμε νωρίτερα αυτά, δεν τα κουβεντιάσαμε» συμπλήρωσε με νόημα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις