Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Όχημα έπεσε πάνω σε πεζούς- Τουλάχιστον έξι οι νεκροί
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχημα έπεσε πάνω σε πεζούς- Τουλάχιστον έξι οι νεκροί

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και έξι ακόμη τραυματίστηκαν όταν ένα όχημα SUV έπεσε πάνω σε πεζούς στην πόλη Χάρκοβο στην Ουκρανία. «Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και ακόμη έξι τραυματίστηκαν», ανέφερε η αστυνομία με ανάρτησή της σε σελίδα στο Facebook. «Ένα αυτοκίνητο Lexus, που οδηγούσε μια γυναίκα, γεννηθείσα το 1997, συγκρούστηκε με […]

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και έξι ακόμη τραυματίστηκαν όταν ένα όχημα SUV έπεσε πάνω σε πεζούς στην πόλη Χάρκοβο στην Ουκρανία.

«Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και ακόμη έξι τραυματίστηκαν», ανέφερε η αστυνομία με ανάρτησή της σε σελίδα στο Facebook.

«Ένα αυτοκίνητο Lexus, που οδηγούσε μια γυναίκα, γεννηθείσα το 1997, συγκρούστηκε με ένα αυτοκίνητο Volkswagen Tuareg, καθώς παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη. Ως αποτέλεσμα της σύγκρουσης, το αυτοκίνητο Lexus έπεσε πάνω σε δεκάδες πεζούς»,  τόνισε ο Άντον Χερασένκο, σύμβουλος στο υπουργείο Εσωτερικών.

Η οδηγός συνελήφθη.

Η κατάσταση των τραυματιών είναι εξαιρετικά σοβαρή, κάτι που σημαίνει ότι δεν αποκλείεται να μεγαλώσει η λίστα των νεκρών.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις