Αθήνα

°C

kairos icon

ΠΕΜΠΤΗ

28

ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Εκτός ελέγχου ο Πολάκης: Σκληρές επιθέσεις και ειρωνείες, σε ΠΟΕΔΗΝ και Δικαιοσύνη
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκτός ελέγχου ο Πολάκης: Σκληρές επιθέσεις και ειρωνείες, σε ΠΟΕΔΗΝ και Δικαιοσύνη

Πολλά νεύρα φαίνεται ότι έχει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, μετά την αποκάλυψη της ΠΟΕΔΗΝ για το βακτήριο χολέρας στο μαιευτήριο «Έλενα Βενιζέλου», αλλά και την απόφαση του ΣΤΕ για την απόφασή τους σχετικά με το πόθεν έσχες. Η επίθεση του κ. Πολάκη ξεκίνησε από τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ και παρά το γεγονός ότι το […]

Πολλά νεύρα φαίνεται ότι έχει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, μετά την αποκάλυψη της ΠΟΕΔΗΝ για το βακτήριο χολέρας στο μαιευτήριο «Έλενα Βενιζέλου», αλλά και την απόφαση του ΣΤΕ για την απόφασή τους σχετικά με το πόθεν έσχες.

Η επίθεση του κ. Πολάκη ξεκίνησε από τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ και παρά το γεγονός ότι το υπουργείο Υγείας επιβεβαιώνει ουσιαστικά την ύπαρξη του βακτηρίου, λέγοντας ότι αναμένονται τα πλήρη αποτελέσματα των εργαστηριακών ελέγχων.

«Όσο ο Γιαννάκος κυνηγάει το δονακειο της χολέρας στους υπονόμους ….., Εμείς προχωραμε την προμήθεια αξονικού στο νοσοκομείο της Καρύστου (και της Άμφισσας) από το ΠΔΕ εθνικών πόρων του Υπ Υγείας».

Επιτιθέμενος στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, είχε επίσης γράψει νωρίτερα: «Χολέρα ,πανούκλα ,σφαή και τραμουντάνα σ εχει πιάσει Γιαννακο που χάνεις τη πλειοψηφια. Ψάξε στους υπονόμους κάτω Απ το βοθροκαναλο του Φαλήρου να δεις μικρόβια και σαπροφυτα που θα βρεις ….. …..λοιμωξιολόγε της παπαρολογιας….».

Ακολούθησε νέα, σκληρή επίθεση στη Δικαιοσύνη αυτή τη φορά με αφορμή την απόφαση της ολομέλειας του ΣτΕ, που έκρινε αντισυνταγματική την ηλεκτρονική υποβολή των «πόθεν έσχες»

«Αν δεν αλλάξει η Δικαιοσύνη, δεν θα αλλάξει αυτή η χώρα», αποφαίνεται ο υπουργός, με το γνωστό του πια στυλ γραφής, ασύντακτα, ανορθόγραφα, με κεφαλαία και… μπόλικα σημεία στίξης. Αναφέρει πως πλέον η Δικαιοσύνη είναι το «όπλο τελευταίας καταφυγής του σκληρού πυρήνα του συστήματος εξουσίας που κυβέρνησε τη χώρα από τον πόλεμο και μετά» και προσθέτει πως «τα τελευταία 2,5 χρόνια, οποίος νόμος ή υπουργική απόφαση θίγει τα υλικά συμφέροντα ή την πολιτική κυριαρχία αυτού του συστήματος εξουσίας ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕ (άδειες καναλιών ,διώξιμο εργολάβων απ τα νοσοκομεία,δημοκρατική εκλογή διευθυντών στα σχολεία και τώρα το πόθεν είχες που αφορά και τους δικαστές)».

«Η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα πάσχει βαριά», είναι το συμπέρασμα του υπουργού, που δεν παραλείπει να προσθέσει πως «η κυβέρνηση μετά και αυτή την τελευταία πρόκληση, οφείλει να σηκώσει το γάντι. Τέλος!!!».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Το έχω πει από τον Ιούνιο του 2016 (και πέσαν να με φάνε από ιερό ρίγος προσβολής της “διάκρισης των εξουσιών”):
Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΣΧΕΙ ΒΑΡΙΑ!!!
Ειδικά ένα μεγάλο έως οριακά πλειοψηφικό κομμάτι του ανώτερου τμήματος της λειτουργεί ως “όπλο τελευταίας καταφυγής” στο σκληρό πυρήνα του συστήματος εξουσίας που κυβέρνησε τη χώρα από τον πόλεμο και μετά.

Τα τελευταία 2,5 χρόνια ,οποίος νόμος ή υπουργική απόφαση θίγει τα υλικά συμφέροντα ή την πολιτική κυριαρχία αυτού του συστήματος εξουσίας ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕ (άδειες καναλιών ,διώξιμο εργολάβων απ τα νοσοκομεία,δημοκρατική εκλογή διευθυντών στα σχολεία και τώρα το πόθεν είχες που αφορά και τους δικαστές)
Παράλληλα και ταυτόχρονα δεκάδες υποθέσεις διασπάθισης δημοσίου χρήματος,σκανδάλων κλπ που έχουν διαβιβαστεί από εμάς (αλλά και παλιότερα από εμάς) προς την ποινική δικαιοσύνη ,είτε σκονίζονται σε κάποια ράφια εισαγγελέων ,είτε ερευνώνται χρόοοοονια ολόκληρα ,είτε αρχειοθετούνται με βουλεύματα ,είτε αναβάλλονται διαδοχικά ,είτε δεν καθαρογράφονται …..Έτσι εμπεδώνεται το αίσθημα της αδικίας στο λαό και της ατιμωρησίας στα τρωκτικά της διαπλοκής !!!!
ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ
Η κυβέρνηση μετά και αυτή την τελευταία ΠΡΟΚΛΗΣΗ ,οφείλει να σηκώσει το γάντι .ΤΕΛΟΣ !!!»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις