Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

29

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σάλος με τους νηπιαγωγούς που έβαλαν τα παιδιά να ζωγραφίσουν πάνω σε άλογο (pics)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος με τους νηπιαγωγούς που έβαλαν τα παιδιά να ζωγραφίσουν πάνω σε άλογο (pics)

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, η κίνηση ενός παιδικού σταθμού στη Θεσσαλονίκη, να βάλει τα παιδιά να ζωγραφίσουν με πινέλα και νερομπογιές επάνω σε ένα λευκό άλογο. Όπως γράφει μία χρήστης του Facebook, που κατήγγειλε το περιστατικό»: «Στον παιδικό σταθμό ΚΟΠΕΡΤΙ στην Θεσσαλονίκη έβαλαν τα παιδάκια να ζωγραφίσουν πάνω σε ένα […]

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, η κίνηση ενός παιδικού σταθμού στη Θεσσαλονίκη, να βάλει τα παιδιά να ζωγραφίσουν με πινέλα και νερομπογιές επάνω σε ένα λευκό άλογο.

Όπως γράφει μία χρήστης του Facebook, που κατήγγειλε το περιστατικό»: «Στον παιδικό σταθμό ΚΟΠΕΡΤΙ στην Θεσσαλονίκη έβαλαν τα παιδάκια να ζωγραφίσουν πάνω σε ένα άσπρο άλογο. Αυτή είναι η παιδεία που οραματίζονται εκεί για αυτές τις ευαίσθητες ψυχές; Αυτά τα παραδείγματα δίνουν; Έτσι “μολύνουν” τη σκέψη και τα αισθήματα των παιδιών σε αυτή την τρυφερή ηλικία; Θα γίνει φυσικά καταγγελία γιατί είναι και παράνομο! Είστε εκτός της ηθικής πλευράς παράνομοι.

Σύμφωνα με το άρθρο 12 παρ. 2 του Ν. 4039/12. 2, απαγορεύεται η διατήρηση κάθε είδους ζώου σε επιχειρήσεις ψυχαγωγικών παιχνιδιών, πίστας αυτοκινητιδίων, μουσικών συναυλιών, επιδείξεων, πανηγυριών ή άλλων καλλιτεχνικών ή ψυχαγωγικών εκδηλώσεων, εφ’ όσον τα ζώα χρησιμοποιούνται με οποιονδήποτε τρόπο και για οποιονδήποτε σκοπό στο πρόγραμμά τους».

Η ανάρτηση έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις με τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να κατακρίνουν τον παιδικό σταθμό ενώ μια ομάδα ζωόφιλων πρόκειται να λάβει τα προβλεπόμενα νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις