Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σε drag show διασκέδασε ο Νίκος Καρανίκας (pics)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε drag show διασκέδασε ο Νίκος Καρανίκας (pics)

Στο γνωστό για τα drag show μαγαζί «Κούκλες» βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας. Λίγες ημέρες μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την αλλαγή φύλου από τα 15 ο Νίκος Καρανίκας πέρασε ένα ευχάριστο βραδύ στο μαγαζί που βρίσκεται στο Κουκάκι, στην οδό Ζαν Μωρεάς και ανέβασε […]

Στο γνωστό για τα drag show μαγαζί «Κούκλες» βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας.

Λίγες ημέρες μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την αλλαγή φύλου από τα 15 ο Νίκος Καρανίκας πέρασε ένα ευχάριστο βραδύ στο μαγαζί που βρίσκεται στο Κουκάκι, στην οδό Ζαν Μωρεάς και ανέβασε φωτογραφίες ψστο διαδίκτυο.

Ο πρωθυπουργικός σύμβουλος πόζαρε με πέντε διαφορετικές πρωταγωνίστριες του σόου.

Η παρουσία του σε ένα τέτοιο μαγαζί δεν αποτελεί, πάντως, κάτι παράδοξο για τον Νίκο Καρανίκα, ο οποίος έχει δηλώσει αρνητής στράτευσης, είναι αδιόριστος εκπαιδευτικός και σερβιτόρος, μέλος της ΚΝΕ, ιδρυτικό μέλος του Συνασπισμού και από τις αρχές του 2015 κατέχει θέση ειδικού συμβούλου στο γραφείο Στρατηγικού Σχεδιασμού της Γενικής Γραμματείας του πρωθυπουργού.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις