Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έκλεψε το ασθενοφόρο και έκανε ανενόχλητος βόλτες!
ΕΛΛΑΔΑ

Έκλεψε το ασθενοφόρο και έκανε ανενόχλητος βόλτες!

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες το απόγευμα στο Ηράκλειο της Κρήτης, όταν ένας 32χρονος έκλεψε ένα ασθενοφόρο και έκανε βόλτες στην πόλη. Ο 32χρονος, άστεγος κατά την αστυνομία, εκμεταλλεύτηκε ολιγόλεπτη απουσία των μελών του ασθενοφόρου που είχε σταθμεύσει στη μονάδα ΕΚΑΒ στην είσοδο της Βιομηχανικής Περιοχής Ηρακλείου, στη Νέα Αλικαρνασσό και αφού πήρε μια τηλεόραση […]

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες το απόγευμα στο Ηράκλειο της Κρήτης, όταν ένας 32χρονος έκλεψε ένα ασθενοφόρο και έκανε βόλτες στην πόλη.

Ο 32χρονος, άστεγος κατά την αστυνομία, εκμεταλλεύτηκε ολιγόλεπτη απουσία των μελών του ασθενοφόρου που είχε σταθμεύσει στη μονάδα ΕΚΑΒ στην είσοδο της Βιομηχανικής Περιοχής Ηρακλείου, στη Νέα Αλικαρνασσό και αφού πήρε μια τηλεόραση που ήταν μέσα στο δωμάτιο, άρπαξε και τα κλειδιά, έβαλε μπρος στο ασθενοφόρο κι εξαφανίστηκε.

Η κινητοποίηση της αστυνομίας ήταν άμεση και ο 32χρονος εντοπίστηκε μισή ώρα αργότερα να κάνει βόλτα με το κλεμμένο όχημα στην περιοχή της Αμμουδάρας.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις