Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ξεκίνησε το Navarino Challenge στην πανέμορφη Μεσσηνία (pics)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ξεκίνησε το Navarino Challenge στην πανέμορφη Μεσσηνία (pics)

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Για 5η συνεχόμενη χρονιά διεξάγεται το Navarino Challenge, το οποίο λαμβάνει χώρα στην πανέμορφη Μεσσηνία και διοργανώνεται από το υπερπολυτελές συγκρότημα ξενοδοχείων, Costa Navarino. Στο τριήμερο 13-15 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθούν πολλές αθλητικές δραστηριότητες όπως τρέξιμο, κολύμπι, μπότσια, ποδηλασία και άλλα πολλά. Το «βροντερό» παρών θα δώσουν σημαντικές προσωπικότητες του αθλητισμού, […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Για 5η συνεχόμενη χρονιά διεξάγεται το Navarino Challenge, το οποίο λαμβάνει χώρα στην πανέμορφη Μεσσηνία και διοργανώνεται από το υπερπολυτελές συγκρότημα ξενοδοχείων, Costa Navarino.

Στο τριήμερο 13-15 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθούν πολλές αθλητικές δραστηριότητες όπως τρέξιμο, κολύμπι, μπότσια, ποδηλασία και άλλα πολλά.

Το «βροντερό» παρών θα δώσουν σημαντικές προσωπικότητες του αθλητισμού, όπως ο δις αργυρός Ολυμπιονίκης του Ταε Κβο Ντο, και ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης, που έχει κατακτήσει τέσσερα Παραολυμπιακά μετάλλια στο μπότσια.

Ο πρεσβευτής του event, είναι ο υπερμαραθωνοδρόμος, Ντιν Καρνάζης, ο οποίος έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ και αποτελεί αθλητή-“θρύλο”.

Η Μεσσηνία, περιλαμβάνει υπέροχες διαδρομές για τρέξιμο και ποδηλασία, ενώ τα πεντακάθαρα νερά είναι ιδανικά για κολύμβηση.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις