Φρίκη: Σκότωσε 79 γουρουνάκια πηδώντας πάνω τους (vid)

ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Σκότωσε 79 γουρουνάκια πηδώντας πάνω τους (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Σε 15 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκαν 2 άτομα στην Ισπανία, ο πρώτος γιατί σκότωσε 79 άτυχα γουρουνάκια πηδώντας πάνω τους και ο δεύτερος γιατί κατέγραφε τη σκηνή με το κινητό του τηλέφωνο. Το αποκρουστικό περιστατικό, κατεγράφη σε φάρμα στην Αλμερία, και αναρτήθηκε στα social media. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του δικαστηρίου, η πράξη ήταν αδικαιολόγητη και […]

12.10.2017 | 13:00

Σε 15 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκαν 2 άτομα στην Ισπανία, ο πρώτος γιατί σκότωσε 79 άτυχα γουρουνάκια πηδώντας πάνω τους και ο δεύτερος γιατί κατέγραφε τη σκηνή με το κινητό του τηλέφωνο.

Το αποκρουστικό περιστατικό, κατεγράφη σε φάρμα στην Αλμερία, και αναρτήθηκε στα social media.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του δικαστηρίου, η πράξη ήταν αδικαιολόγητη και σκληρή, ενώ το video χαρακτηρίστηκε «αποκρουστικό».

Εκτός από την φυλάκιση, οι δύο κατηγορούμενοι ένας Ισπανός και ο άλλος Λιθουανός, θα πληρώσουν και αποζημίωση 4,470€, δηλαδή 60€ για κάθε ζώο, στην εταιρία που ανήκε η φάρμα.

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του υποστήριξε πως το έκανε για πλάκα, ωστόσο αμφισβήτησε τα πειστήρια λέγοντας ότι πολύ λιγότερα ζώα πέθαναν από την αποτρόπαια πράξη του.

Exit mobile version