Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ολυμπιακός: Ώρα για Euroleague!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός: Ώρα για Euroleague!

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Η Euroleague, είναι και πάλι εδώ, με τα βλέμματα των Ελλήνων φιλάθλων να στρέφονται στην προσπάθεια των ομάδων μας για να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται στη διοργάνωση. Απόψε στις 21:00, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Μπασκόνια στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δεχθεί τιμωρία έδρας από τον […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Η Euroleague, είναι και πάλι εδώ, με τα βλέμματα των Ελλήνων φιλάθλων να στρέφονται στην προσπάθεια των ομάδων μας για να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται στη διοργάνωση.

Απόψε στις 21:00, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Μπασκόνια στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δεχθεί τιμωρία έδρας από τον περυσινό 5ο προημιτελικό με την Εφές.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, θέλει να αφήσει πίσω το χαμένο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και να επαναλάβει την περυσινή πορεία στη Euroleague, αφού την προηγούμενη σεζόν κατάφερε φτάσει στον τελικό, γνωρίζοντας, όμως, την ήττα από τη Φενέρ.

Και οι δύο προπονητές, αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα απουσιών. Ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει εκ νέου στους Βασίλη Σπανούλη, Μπράιαν Ρόμπερτς, με τον «rookie» προπονητή της Μπασκόνια να μην έχει στη διάθεση του τους Μπομπουά, Γκαρίνο, ΜακΡέι.

«Μπαίνουμε στο μαραθώνιο της Ευρωλίγκας. Σκληρό πρωτάθλημα. Η Μπασκόνια είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Έχει καλούς παίκτες από πέρσι και έχει ενισχύσει το ρόστερ της με ποιοτικούς παίκτες. Έχει έναν νέο προπονητή με νέες ιδέες και φρέσκο. Η Μπασκόνια είναι καλή στο ανοιχτό γήπεδο και έχει καλούς παίκτες σε όλες τις γραμμές», ανέφερε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις