Αθήνα

°C

Τετάρτη

20

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Πορεία της ΠΟΕΔΗΝ, ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πορεία της ΠΟΕΔΗΝ, ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Παναττική στάση εργασίας από τις 08:00 – 13:00, αλλά και 24ωρη απεργία στην περιφέρεια πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία. Η ΠΟΕΔΗΝ σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι οι εργαζόμενοι «δε θα υποκύψουν στους εκβιασμούς της κυβέρνησης», ενόψει την αξιολόγησης και ζητά την επίλυση των οικονομικών και θεσμικών αιτημάτων της. Από το πρωί μέλη της ΠΟΕΔΗΝ έχουν συγκεντρωθεί έξω από τα νοσοκομεία Παίδων […]

238297-1507706122

Παναττική στάση εργασίας από τις 08:00 – 13:00, αλλά και 24ωρη απεργία στην περιφέρεια πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία.

Η ΠΟΕΔΗΝ σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι οι εργαζόμενοι «δε θα υποκύψουν στους εκβιασμούς της κυβέρνησης», ενόψει την αξιολόγησης και ζητά την επίλυση των οικονομικών και θεσμικών αιτημάτων της.

Από το πρωί μέλη της ΠΟΕΔΗΝ έχουν συγκεντρωθεί έξω από τα νοσοκομεία Παίδων και θα πραγματοποιήσουν πορεία προς το υπουργείο Υγείας.

Η πορεία θα περάσει μπροστά από τα νοσοκομεία, θα κάνει στάση στο Μέγαρο Μαξίμου, τη Βουλή, το υπουργείο Οικονομικών και το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, με αποτέλεσμα στο κέντρο της Αθήνας η κατάσταση να γίνει αφόρητη.

Ήδη υπάρχουν προβλήματα στη Μεσογείων, ενώ κλειστοί είναι κεντρικοί δρόμοι στο κέντρο, όπως η Βασιλίσσης Σοφίας και η λεωφόρος Αμαλίας.

Στάση εργασίας από τις 09:00  έως τις 15:00 και συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας έχει εξαγγείλει και η Ένωση Ιατρών Αθήνας-Πειραιά, υποστηρίζοντας ότι «τα προβλήματα στα νοσοκομεία είναι τεράστια και μπορούν να αντιμετωπιστούν μόνο με άμεσες μαζικές προσλήψεις μόνιμου ιατρικού, νοσηλευτικού και βοηθητικού προσωπικού, αύξηση της χρηματοδότησης από τον κρατικό προϋπολογισμό, να μην απολυθεί κανείς επικουρικός γιατρός».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις