Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Καμίνης: “Η παράταξη εμφανίσθηκε διχασμένη στη Βουλή”
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καμίνης: “Η παράταξη εμφανίσθηκε διχασμένη στη Βουλή”

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση ανάμεσα στο Γιώργο Καμίνη και την Φώφη Γεννηματά για τη στάση της ΔΗ.ΣΥ. στην βουλή στην ψηφοφορία του νομοσχεδίου για την ταυτότητα φύλου. Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Αθηναίων αναφέρει ότι είχε τονίσει ότι στην κοινοβουλευτική μάχη η δημοκρατική παράταξη έπρεπε να είναι ενωμένη και να ψηφίσει με βάση τις κοινές αξίες. «Η […]

Ï äÞìáñ÷ïò Áèçíáßùí Ãéþñãïò Êáìßíçò ðáñïõóéÜæåé óå óõíÝíôåõîç ôýðïõ ôçí Ýñåõíá ôïõ Ðáñáôçñçôçñßïõ ôïõ ÄÞìïõ Áèçíáßùí ãéá ôïõò Ðñüóöõãåò, ÁèÞíá ÔåôÜñôç 19 Áðñéëßïõ 2017. ÐáñïõóéÜóôçêå ç áðïãñáöÞ ôïõ ðëçèõóìïý ôùí ðñïóöýãùí ðïõ äéáìÝíïõí óôçí ÁèÞíá êáèþò êáé Ýñåõíá ìå ôéò ôÜóåéò ôùí ðïëéôþí ôçò ÁèÞíáò áðÝíáíôé óôï ðñïóöõãéêü æÞôçìá. ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÏÑÅÓÔÇÓ ÐÁÍÁÃÉÙÔÏÕ

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση ανάμεσα στο Γιώργο Καμίνη και την Φώφη Γεννηματά για τη στάση της ΔΗ.ΣΥ. στην βουλή στην ψηφοφορία του νομοσχεδίου για την ταυτότητα φύλου.

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Αθηναίων αναφέρει ότι είχε τονίσει ότι στην κοινοβουλευτική μάχη η δημοκρατική παράταξη έπρεπε να είναι ενωμένη και να ψηφίσει με βάση τις κοινές αξίες.

«Η Φώφη Γεννηματά, δεν είναι η πρώτη φορά που απουσιάζει από μία κρίσιμη ψηφοφορία, κάτι που δείχνει πως είναι φυγόμαχη», είπε.

“Σε ένα θέμα που αφορά στα ανθρώπινα δικαιώματα και στηρίζεται σε σύγχρονες επιστημονικές αντιλήψεις η παράταξη εμφανίσθηκε και διχασμένη και μερικώς απούσα” σημειώνει και προσθέτει “η ενότητα δεν κινδυνεύει όταν αναδεικνύουμε και συζητάμε τα θέματα που προκύπτουν. Ίσα ίσα η τόλμη του διαλόγου είναι η δύναμη μας, δεν κρυβόμαστε όπως η Ν.Δ. ή οι σύμμαχοι του ΣΥΡΙΖΑ πίσω από προσχήματα”.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις