Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ηλεκτρονικό εισιτήριο και προσωποποιημένη κάρτα: Τι πρέπει να γνωρίζετε
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ηλεκτρονικό εισιτήριο και προσωποποιημένη κάρτα: Τι πρέπει να γνωρίζετε

Ευρεία σύσκεψη έγινε στο Υπουργείο Μεταφορών για την πορεία του ηλεκτρονικού εισιτηρίου ενώ οι επικεφαλής των φορέων έδωσαν στοιχεία και για την πορεία έκδοσης της ηλεκτρονικής κάρτας. Ήδη από την προηγούμενη Πέμπτη μέχρι και την Κυριακή εκδόθηκαν 6.400 ηλεκτρονικές κάρτες, ενώ από την Δευτέρα μέχρι και την Τρίτη, περισσότερες από 3.200. Σχετικά με την προμήθεια ηλεκτρονικού εισιτηρίου ή κάρτας […]

ATHENACARD-3-1024x768

Ευρεία σύσκεψη έγινε στο Υπουργείο Μεταφορών για την πορεία του ηλεκτρονικού εισιτηρίου ενώ οι επικεφαλής των φορέων έδωσαν στοιχεία και για την πορεία έκδοσης της ηλεκτρονικής κάρτας.

Ήδη από την προηγούμενη Πέμπτη μέχρι και την Κυριακή εκδόθηκαν 6.400 ηλεκτρονικές κάρτες, ενώ από την Δευτέρα μέχρι και την Τρίτη, περισσότερες από 3.200.

Σχετικά με την προμήθεια ηλεκτρονικού εισιτηρίου ή κάρτας οι καταναλωτές δεν μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια του 1,40 ευρώ αλλά το πακέτο των πέντε εισιτήριων σε ένα ηλεκτρονικό εισιτήριο αξίας 7 ευρώ, το ημερήσιο αξίας 4,50 ευρώ και τα 10 +1 εισιτήρια, την προσφορά δηλαδή που στο πακέτο των δέκα, δίδεται και ένα δωρεάν εισιτήριο.

Προσωποποιημένη κάρτα

Οι χρήστες προσκομίζουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά  και βγάζουν την κάρτα επιτόπου στα εκδοτήρια, ενώ η απρόσωπη κάρτα, με την έκδοσή της,  φορτώνεται με το πακέτο των 7 ευρώ και στη συνέχεια μπορεί ο επιβάτης να επαναφορτίσει με 1,40.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι το τέλος Οκτωβρίου αναμένεται να ολοκληρωθεί η σύνδεση των 650 μηχανημάτων POS, ενώ το επόμενο βήμα είναι η εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και στον Προαστιακό Σιδηρόδρομο.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις