Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / 25χρονος ακολουθούσε και παρενοχλούσε σεξουαλικά γυναίκες
ΕΛΛΑΔΑ

25χρονος ακολουθούσε και παρενοχλούσε σεξουαλικά γυναίκες

Συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας, 25χρονος Έλληνας στα Ιωάννινα, κατηγορούμενος για σεξουαλική παρενόχληση κατ’ εξακολούθηση και απόπειρα βιασμού, μετά από έρευνα της αστυνομίας, η οποία είχε δεχτεί καταγγελίες από δεκάδες γυναίκες. Όπως προκύπτει, ο συλληφθείς εντόπιζε κυρίως βραδινές ώρες στην πόλη των Ιωαννίνων νεαρές γυναίκες, οι οποίες βάδιζαν μόνες τους. Αφού τις ακολουθούσε πεζός τις περισσότερες […]

sexualassault

Συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας, 25χρονος Έλληνας στα Ιωάννινα, κατηγορούμενος για σεξουαλική παρενόχληση κατ’ εξακολούθηση και απόπειρα βιασμού, μετά από έρευνα της αστυνομίας, η οποία είχε δεχτεί καταγγελίες από δεκάδες γυναίκες.

Όπως προκύπτει, ο συλληφθείς εντόπιζε κυρίως βραδινές ώρες στην πόλη των Ιωαννίνων νεαρές γυναίκες, οι οποίες βάδιζαν μόνες τους.

Αφού τις ακολουθούσε πεζός τις περισσότερες φορές μέχρι την είσοδο των πολυκατοικιών όπου διέμεναν, τις παρενοχλούσε σεξουαλικά.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί 14 υποθέσεις προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος νεαρών γυναικών, εκ των οποίων η μία ανήλικη, καθώς και μία περίπτωση απόπειρας βιασμού, που σημειώθηκαν τους τελευταίους μήνες στην πόλη των Ιωαννίνων.

Oι αστυνομικοί ζήτησαν από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων την άδεια να δημοσιοποιήσουν τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες του 25χρονου, ώστε να αναγνωριστεί και από άλλες γυναίκες στις οποίες επιχείρησε να ασελγήσει και εκείνες δεν το είχαν καταγγείλει.

Στο μεταξύ, σχηματίζεται σε βάρος του δικογραφία για προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας και ακόλαστες πράξεις κατ’ εξακολούθηση.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις