Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / “Η κόρη μου αγαπούσε πολύ τον Χρήστο”, λέει η μητέρα της Βουλγάρας (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Η κόρη μου αγαπούσε πολύ τον Χρήστο”, λέει η μητέρα της Βουλγάρας (vid)

«Είμαι πολύ στενοχωρημένη για τον γαμπρό μου. Είχαμε πάρα πολύ καλή σχέση, πάντα με βοηθούσε και με υποστήριζε». Τα παραπάνω ανέφερε η μητέρα της 38χρονης Βουλγάρας συζύγου του Χριστόδουλου Καλαντζάκη μιλώντας στο κανάλι «Ε». Η μητέρα της 38χρονης που κατηγορείται για τη δολοφονία του 62χρονου συζύγου της τόνισε μάλιστα ότι δεν ήξερε τίποτα για τη σχέση […]

drastis

«Είμαι πολύ στενοχωρημένη για τον γαμπρό μου. Είχαμε πάρα πολύ καλή σχέση, πάντα με βοηθούσε και με υποστήριζε».

Τα παραπάνω ανέφερε η μητέρα της 38χρονης Βουλγάρας συζύγου του Χριστόδουλου Καλαντζάκη μιλώντας στο κανάλι «Ε». Η μητέρα της 38χρονης που κατηγορείται για τη δολοφονία του 62χρονου συζύγου της τόνισε μάλιστα ότι δεν ήξερε τίποτα για τη σχέση της κόρης της και για το σχέδιο δολοφονίας που κατέστρωσε με τον 37χρονο εραστή της.

«Η κόρη μου ήταν καλή νοικοκυρά και πρόσεχε το παιδί. Τον αγαπούσε πάρα πολύ τον Χρήστο», είπε. «Δεν ήξερα τίποτα, έχω πέσει από τα σύννεφα με αυτό που συνέβη. Η κόρη μου τον αγαπούσε πολύ το Χρήστο! Είχαμε πολύ καλές σχέσεις με το Χρήστο, ήταν το στήριγμά μου σε όλα», τόνισε.

Οι οδηγίες της Βουλγάρας στον εραστή

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha, οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το σπίτι του γιατρού, βρήκαν το κινητό της σατανικής γυναίκας η οποία δεν πρόλαβε να σβήσει τα ενοχοποιητικά μηνύματα.

suzugos--erastis-pisw-apo-ti-dolofonia-tou-giatrou-sti-siteia.w_l

Ωστόσο και στο τελευταίο μήνυμα, η Βουλγάρα έδινε οδηγίες στον επίδοξο δολοφόνο του άνδρα της.

Στο προτελευταίο μήνυμα η 38χρονη έγραφε στον εραστή της: «Μπορεί να χρειαστεί να το ακυρώσεις. Θα πάει με τον αδερφό μου, για να κάνουν δουλειές στο ιατρείο του. Θα σε πάρω να φύγεις. Αν χρειαστεί όμως, όχι».

Η απόφαση του γιατρού να πάει μόνος του στο ιατρείο του το Σάββατο ήταν και η αρχή του τέλους του. Ο Βούλγαρος, ντυμένος κυνηγός, τον εκτέλεσε εν ψυχρώ, βάζοντας φρικτό τέλος στη ζωή του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις