Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Καταγγελία ΚΕΕΡΦΑ για επίθεση Χρυσαυγιτών (pics)
ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγελία ΚΕΕΡΦΑ για επίθεση Χρυσαυγιτών (pics)

Σοκάρουν οι εικόνες από την δολοφονική επίθεση χρυσαυγιτών που δέχτηκαν μετανάστες εργάτες γης, στη Γκορυτσά Ασπροπύργου, στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου 7 Οκτωβρίου. Όπως βλέπετε και στις εικόνες που έδωσε στο φως της δημοσιότητας η «Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και την Φασιστική Απειλή», οι μετανάστες δέχτηκαν χτυπήματα από σιδηρογροθιές. «Η πενταμελής ομάδα των φασιστών επιτέθηκε […]

collage-1507459165

Σοκάρουν οι εικόνες από την δολοφονική επίθεση χρυσαυγιτών που δέχτηκαν μετανάστες εργάτες γης, στη Γκορυτσά Ασπροπύργου, στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου 7 Οκτωβρίου.

Όπως βλέπετε και στις εικόνες που έδωσε στο φως της δημοσιότητας η «Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και την Φασιστική Απειλή», οι μετανάστες δέχτηκαν χτυπήματα από σιδηρογροθιές.

375674-775391-1507459128

«Η πενταμελής ομάδα των φασιστών επιτέθηκε με σιδηρογροθιές κατά δύο μεταναστών εργατών την ώρα που βρίσκονταν σε θερμοκήπια και δούλευαν. Οι τρεις κύκλωσαν τον Ασφάκ Μαχμούντ και άρχισαν να του καταφέρνουν δολοφονικά χτυπήματα στο πρόσωπο ενώ οι άλλοι δύο πλησίασαν τον Βακάς Χουσείν», καταγγέλλει η ΚΕΕΡΦΑ στην ιστοσελίδα της, αναφέροντας ότι  «οι δράστες είναι γνωστοί στα θύματα», και προσθέτοντας πως «την ώρα της επίθεσης, όπως και στις προηγούμενες ρατσιστικές επιθέσεις, έβριζαν φωνάζοντας “Βρώμικοι Πακιστανοί. Πού θα τρέξετε για να φύγετε τώρα;”».

gkorytsasakis3-1507459119 gkorytsasakis6-1507459138
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις