Επιβεβαιώθηκαν οι θλιβερές φήμες για Σακίρα- Πικέ

LIFESTYLE

Επιβεβαιώθηκαν οι θλιβερές φήμες για Σακίρα- Πικέ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Δημοσιεύματα στην Ισπανία και την Κολομβία επιμένουν ότι το ζευγάρι του άσσου της Μπαρτσελόνα και της Λατίνας βασίλισσας της latin pop Σακίρα δεν είναι πλέον μαζί. Ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα φέρεται να τελείωσε τη σχέση του με τη σύντροφο του σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της ισπανικής ιστοσελίδας Cotilleo. Τον ίδιο επίλογο επιβεβαιώνουν πολλές ιστοσελίδες στην Κολομβία, χώρα καταγωγής της […]

07.10.2017 | 10:54

Δημοσιεύματα στην Ισπανία και την Κολομβία επιμένουν ότι το ζευγάρι του άσσου της Μπαρτσελόνα και της Λατίνας βασίλισσας της latin pop Σακίρα δεν είναι πλέον μαζί.

Ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα φέρεται να τελείωσε τη σχέση του με τη σύντροφο του σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της ισπανικής ιστοσελίδας Cotilleo. Τον ίδιο επίλογο επιβεβαιώνουν πολλές ιστοσελίδες στην Κολομβία, χώρα καταγωγής της Σακίρα, που επισημαίνουν ότι η πρωταγωνίστρια των charts “έχει παραδεχθεί το φινάλε”.

Η ισπανική ιστοσελίδα «Cotilleo» αναφέρει ότι το ζευγάρι έχει πάρει ήδη διαζύγιο, ενώ σύμφωνα με το αποκλειστικό της ρεπορτάζ προσθέτει ότι πολύ σύντομα θα έρθει και η επίσημη ανακοίνωση, μιας και το θέμα αυτό έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στα μέσα.

«Οι άνθρωποι γύρω από την τραγουδίστρια επιβεβαίωσαν το χωρισμό», αναφέρεται στο ρεπορτάζ, υπενθυμίζοντας ότι  ο άσος της Barcelona και η Κολομβιανή αστέρας έκαναν κοινή εμφάνιση τον Ιούνιο του 2017.

«Είναι κάτι σοβαρό και τελικά πήρε την απόφαση. Η Shakira δεν μπορούσε να το προχωρήσει άλλο».

Το νέο του χωρισμού είναι ένα ακόμη χτύπημα στoν Πικέ που ζει μια από τις πλέον δύσκολες εβδομάδες στην ζωή και την καριέρα του.

Ο Πικέ μπορεί να εξήγησε σε συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης, ότι είναι τιμή του να αγωνίζεται με την εθνική ομάδα, όμως δεν “έσβησε” τη φωτιά μετά το δημοψήφισμα στην Καταλονία. Οπαδοί αποδοκίμασαν και την Πέμπτη τον αμυντικό της Μπαρτσελόνα στο Αλικάντε.

“Δεν είναι ωραίο να είναι εναντίον σου οι οπαδοί. Δέχθηκα προσβολές και ύβρεις και αυτό δεν μου αρέσει. Τώρα στόχος είναι να προκριθούμε. Είναι αδύνατον κάποιος να αμφισβητήσει την προσήλωσή μου στην εθνική ομάδα. Είναι οικογένειά μου. Και αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους συνεχίζω. Είμαι υπερήφανος για την εθνική ομάδα της Ισπανίας.” απάντησε ο ίδιος που ωστόσο δεν δηλώνει μετανιωμένος για όσα είπε με αφορμή το δημοψήφισμα που έφερε εμφύλιο στη χώρα.

Δεν μετανιώνω διότι είπα αυτό που αισθάνομαι. Δεν γίνεται όλοι να σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο. Άποψή μου ήταν ότι ο κόσμος πρέπει να είναι ελεύθερος να ψηφίσει, αντιλαμβάνομαι και δέχομαι ότι κάποιοι υποστηρίζουν το αντίθετο. Είμαι ποδοσφαιριστής, αλλά και ένας άνθρωπος που έχω πολιτική άποψη. Δεν νομίζω ότι απαγορεύεται να την εκφράζω. Δεν μπορώ να εκφραστώ; Αντιλαμβάνομαι ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν θέλουν να το κάνουν. Καταλαβαίνω ότι οι υπόλοιποι παίκτες έχουν κουραστεί να συζητούν συνέχεια για μένα” πρόσθεσε αν και απέφυγε με μαεστρία να απαντήσει δημόσια εάν είναι ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ της ανεξαρτησίας της Καταλονίας.

Είναι η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου, αλλά δεν θα απαντήσω. Οι ποδοσφαιριστές είμαστε παγκόσμια σύμβολα και δεν θέλω να τοποθετηθώ. Θα πω, όμως κάτι. Στην Ισπανία υπάρχει ένα πρόβλημα, με απόψεις και σκέψεις εξαιρετικά ακραίες και ο μοναδικός τρόπος για να το επιλύσουμε είναι ο διάλογος. Δεν έχει σημασία τι λέω εγώ ή τι θέλω εγώ. Οι πολιτικοί είναι αυτοί που πρέπει να εργαστούν για να λύσουν το πρόβλημα. Tα παιδιά μου έχουν ρίζες από Καταλονία, Ισπανία, Κολομβία και Λίβανο. Δεν έχει να κάνει με τις χώρες. Η Ισπανία δίχως την Καταλονία σημαίνει αποδυνάμωση της χώρας” τόνισε.

Πικέ και Σακίρα έκαναν την τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση τους στον “γάμο του αιώνα” τον Ιούλιο -την τελετή γάμου του Αργεντίνου star της μπάλας Λίονελ Μέσι με την Αντονέλα Ροκούτσο στη φτωχική πόλη του Ροσάριο.

Σακίρα και Πικέ έχουν αποκτήσει δύο παιδιά -Μιλάν και Σάσα (4 & 2) ετών αντίστοιχα. To τέλος στη σχέση τους δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα ωστόσο ακόμη και το Sports Illustrated αναπαράγει την είδηση.

 

Exit mobile version