Σημαντικές απουσίες από τις προπονήσεις της Εθνικής

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σημαντικές απουσίες από τις προπονήσεις της Εθνικής

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Με μια σημαντική απουσία συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου για το εκτός έδρας ματς με τη Κύπρο καθώς ο Μίκαελ Σκίμπε δεν υπολογίζει στα αγωνιστικά του πλάνα τον Τάσο Δώνη. Η εξέταση στην οποία υποβλήθηκε ο διεθνής επιθετικός για το πρόβλημα στο ισχίο έδειξε πως δε θα μπορέσει να αγωνιστεί στα ματς με […]

06.10.2017 | 09:45

Με μια σημαντική απουσία συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου για το εκτός έδρας ματς με τη Κύπρο καθώς ο Μίκαελ Σκίμπε δεν υπολογίζει στα αγωνιστικά του πλάνα τον Τάσο Δώνη.

Η εξέταση στην οποία υποβλήθηκε ο διεθνής επιθετικός για το πρόβλημα στο ισχίο έδειξε πως δε θα μπορέσει να αγωνιστεί στα ματς με Βέλγιο και Γιβραλτάρ.

Οι ενοχλήσεις που ένιωθε ο νεαρός άσος της Στουτγκάρδης δεν υποχώρησαν με αποτέλεσμα ο κορυφαίος των αναμετρήσεων με Εσθονία και Βέλγιο να τίθεται εκτός μάχης.

Ο Δώνης είχε αυτές τις ενοχλήσεις από τη Γερμανία και όπως αποδείχθηκαν ήταν πολύ σοβαρές και ο νεαρός διεθνής τέθηκε νοκ αουτ από τους δυο αγώνες της Εθνικής.

Στο πρόγραμμα των προπονήσεων δεν συμμετείχε ο Ανδρέας Σάμαρης, ο οποίος έχει προβληθεί από γαστρεντερίτιδα.

Ο μέσος της Μπενφίκα, ωστόσο, αναμένεται να είναι στη διάθεση του Γερμανού ομοσπονδιακού για την αναμέτρηση στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας εφόσον «μπει» στις προπονήσεις των επόμενων ημερών.

 

Exit mobile version