Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Στην Αθήνα το διάσημο ταξί των οργίων (pics)
PLUS

Στην Αθήνα το διάσημο ταξί των οργίων (pics)

Δεν σταματούν τα κουτσομπολιά και τα πικάντικα αστεία στην περιοχή της Κυψέλης, από την ώρα που το ταξί του σεξ εθεάθη στις γειτονιές. Τις τελευταίες ημέρες το Fake Taxi της ιστοσελίδας ταινιών πορνό, Pornhub, είναι σταθμευμένο στην οδό Λέσβου και αναζητεί τους νέους πρωταγωνιστές των ερωτικών ταινιών. Το ταξί, που φέρει βρετανικές πινακίδες και είναι […]

FAKE_TAXI-768x576

Δεν σταματούν τα κουτσομπολιά και τα πικάντικα αστεία στην περιοχή της Κυψέλης, από την ώρα που το ταξί του σεξ εθεάθη στις γειτονιές.

Τις τελευταίες ημέρες το Fake Taxi της ιστοσελίδας ταινιών πορνό, Pornhub, είναι σταθμευμένο στην οδό Λέσβου και αναζητεί τους νέους πρωταγωνιστές των ερωτικών ταινιών.

Το ταξί, που φέρει βρετανικές πινακίδες και είναι διάσημο σε όλο τον κόσμο, μετά το Άμστερνταμ, την Πράγα και το Μαϊάμι έφτασε και στην Αθήνα.

FAKE_TAXI5-768x576

Το Fake Taxi αποτελεί ενα απο τα πιο ελκυστικά σενάρια ερωτικών ταινιών με εκατομμύρια views στα μεγάλα σαιτ της παγκόσμιας βιομηχανίας του πορνό και εκατοντάδες σκηνές σεξ γυρισμένες στα πίσω καθίσματα .

FAKE_TAXI4-768x576

Οι κάτοικοι πρόλαβαν να δουν μια αλλοδαπή καλλονή και τον σύντροφό της που έχουν νοικιάσει δωμάτιο στη γειτονιά και τις νύχτες ξεκινούν τις κούρσες των οργίων, όμως από την ώρα που κατάλαβαν πως έγιναν αντιληπτοί, εξαφανίστηκαν.

Kάτοικος καταγγέλλει πως είδε το «ταξι του σεξ» να «ψαρεύει» υποψήφιους πορνοστάρ στα στέκια των τοξικομανών και των αστέγων της Πατησίων.

FAKE_TAXI3-768x576

Στο παρμπρίζ του γκρι ταξί, υπάρχει μια συσκευασία αυτοσχέδιου αλκοτεστ ενώ στα πίσω καθίσματα οι οδηγοί του έχουν αφήσει ένα κιβώτιο με ενεργειακά ποτά, προφανώς για να προσφέρουν στους Έλληνες που πρωταγωνιστούν στις καυτές ταινίες.

FAKE_TAXI2-768x685 FAKE_TAXI2-1-768x576 FAKE_TAXI-1-768x576

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις