Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τόσκας: Πώς έγινε γνωστός ο τόπος κράτησης του Λεμπιδάκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τόσκας: Πώς έγινε γνωστός ο τόπος κράτησης του Λεμπιδάκη

Λεπτομέρειες για την επιχείρηση απελευθέρωσης του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη από τους απαγωγείς του έδωσε ο Νίκος Τόσκας. Χθες έγινε γνωστός στις αστυνομικές αρχές ο τόπος κράτησης του απαχθέντος επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Ο υπουργός επιβεβαίωσε ότι υπήρξαν πληροφορίες από τα κινητά τηλέφωνα των δραστών λέγοντας ότι έγιναν παρακολουθήσεις και […]

2560214-735x447

Λεπτομέρειες για την επιχείρηση απελευθέρωσης του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη από τους απαγωγείς του έδωσε ο Νίκος Τόσκας.

Χθες έγινε γνωστός στις αστυνομικές αρχές ο τόπος κράτησης του απαχθέντος επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Ο υπουργός επιβεβαίωσε ότι υπήρξαν πληροφορίες από τα κινητά τηλέφωνα των δραστών λέγοντας ότι έγιναν παρακολουθήσεις και κινητών τηλεφώνων και προσώπων.

Ο κ. Τόσκας, στάθηκε στο γεγονός ότι η επιχείρηση ήταν αναίμακτη. Υπογράμμισε επίσης ότι η μεγάλη επιτυχία της ΕΛΑΣ στέλνει ένα μήνυμα παραδειγματισμού σε όλους τους επίδοξους απαγωγείς.

Είναι η πρώτη φορά που απελευθερώνεται θύμα απαγωγής και συλλαμβάνονται οι δράστες όσο έχουν στα χέρια τους τον άνθρωπο για τον οποίο ζητούν λύτρα.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι το πρώτο και κύριο λόγο στην αστυνομική έρευνα είχαν οι αστυνομικοί στην Κρήτη. Στην Μεγαλόνησο κατέβηκαν για μεγάλο χρονικό διάστημα και δυο αστυνομικοί της ασφάλειας Αττικής καθώς έχουν χειριστεί στο παρελθόν πολλές υποθέσεις απαγωγών.

Το θετικό αποτέλεσμα στην υπόθεση ήρθε μετά από την έρευνα της «Ομάδας Λαγουδάκη» και χωρίς να έχει υπάρξει ούτε μια πληροφορία, έστω και ανώνυμη, που θα μπορούσε να αξιοποιηθεί από τους αστυνομικούς της Κρήτης.

Οι παρακολουθήσεις των τηλεφώνων γίνονταν από τη Διεύθυνση Πληροφοριών όμως έπρεπε πρώτα οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί να εντοπίσουν τα τηλεφωνικά νούμερα που χρησιμοποιούσαν οι δράστες.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις