Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Το PlayStation ανακοίνωσε πιστωτική κάρτα
PLUS

Το PlayStation ανακοίνωσε πιστωτική κάρτα

Προσπαθώντας να διευκολύνει ακόμα περισσότερο το αγοραστικό της κοινό, η Sony παρουσίασε την πιστωτική κάρτα PlayStation, η οποία είναι ιδιαίτερα ανταποδοτική στους gamers. Σε κάθε περίπτωση η κάρτα θα είναι μέλος του ευρύτερου PlayStation περιβάλλοντος, κάτι το οποίο θα μεταφράζεται και σε παροχές, όπως για παράδειγμα PlayStation Store credits και Sony Rewards points. Την προώθηση […]

playstation

Προσπαθώντας να διευκολύνει ακόμα περισσότερο το αγοραστικό της κοινό, η Sony παρουσίασε την πιστωτική κάρτα PlayStation, η οποία είναι ιδιαίτερα ανταποδοτική στους gamers. Σε κάθε περίπτωση η κάρτα θα είναι μέλος του ευρύτερου PlayStation περιβάλλοντος, κάτι το οποίο θα μεταφράζεται και σε παροχές, όπως για παράδειγμα PlayStation Store credits και Sony Rewards points. Την προώθηση της κάρτας ανέλαβε η Capital One σε συνεργασία με την Sony Rewards.

PlayStation_C

Σε κάθε αγορά που αφορά προϊόντα PlayStation ή Sony γενικότερα, η κάρτα θα παρέχει τους 5πλάσιους πόντους καθώς και τους 3πλάσιους σε κάθε πληρωμή λογαριασμού κινητής τηλεφωνίας. Όλες οι υπόλοιπες αγορές θα λαμβάνουν τον προκαθορισμένο αριθμό πόντων. Επίσης όσοι ξεπεράσουν τα $3.000 εντός ενός χρόνου, θα λάβουν “επιστροφή” το 50% των χρημάτων που έχουν ξοδέψει συνολικά για τη 12μηνη συνδρομή τους στο PlayStation Plus. Το αντίστοιχο ποσοστό για τις υπηρεσίες PlayStation Vue, PlayStation Music και PlayStation Now θα είναι 10%. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η κατοχή της κάρτας δεν θα απαιτεί ετήσια συνδρομή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις