Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Συγκίνηση, χειροκροτήματα και αγκαλιές: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Λεμπιδάκη
ΕΛΛΑΔΑ

Συγκίνηση, χειροκροτήματα και αγκαλιές: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Λεμπιδάκη

Κουρασμένος και πολύ αδυνατισμένος, αλλά χαμογελαστός, εμφανίστηκε σήμερα, Τρίτη στην εταιρεία του «Πλαστικά Κρήτης», στη Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου, ο Μιχάλης Λεμπιδάκης. Πρόκειται για την πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά την απαγωγή. Στη θεά του επιχειρηματία, οι εργαζόμενοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα. Ο επιχειρηματίας, ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους για την πιο δύσκολη στιγμή κατά τη διάρκεια της 6μηνης ομηρείας του, […]

6be4acae2200579c4aaafb2ca2501c11_XL

Κουρασμένος και πολύ αδυνατισμένος, αλλά χαμογελαστός, εμφανίστηκε σήμερα, Τρίτη στην εταιρεία του «Πλαστικά Κρήτης», στη Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου, ο Μιχάλης Λεμπιδάκης.

Πρόκειται για την πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά την απαγωγή.

Στη θεά του επιχειρηματία, οι εργαζόμενοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Ο επιχειρηματίας, ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους για την πιο δύσκολη στιγμή κατά τη διάρκεια της 6μηνης ομηρείας του, απάντησε: «Με ζόρισε στο μυαλό…».

«Νοιώθω περισσότερη δύναμη τώρα που είμαι εδώ».

Επίσης ευχαρίστησε δημόσια πλέον την ΕΛ.ΑΣ. για την απελευθέρωσή του.

«Ευχαριστώ τους αστυνομικούς, ευχαριστώ τους εργαζόμενους, τους φίλους, τους συγγενείς, όλους όσοι ανησύχησαν για μένα και στάθηκαν στην οικογένειά μου» είπε συγκινημένος.

neakriti-news-image_9 neakriti-news-image_8 neakriti-news-image_7 neakriti-news-image_6 neakriti-news-image_5

Έρευνες και νέες εικόνες

Ήδη έχουν συλληφθεί 12 άτομα με την αστυνομία να θεωρεί θέμα χρόνου ακόμα 5 συλλήψεις ατόμων που εμπλέκονται στην απαγωγή του επιχειρηματία. Όλοι για την ώρα δηλώνουν αθώοι και άγνοια για την υπόθεση.

Λίγο μετά τις 10.00 έφτασε στη μάντρα που έγινε η χθεσινή επιχείρηση για την απελευθέρωση του Μιχάλη Λεμπιδάκη, η αδερφή του ιδιοκτήτη. Όπως είπε στους αστυνομικούς, τόσο η ίδια όσο και ο αδερφός της, που ήδη έχει συλληφθεί, δεν γνώριζαν τίποτα. «Οι δημοσιογράφοι λένε ψέματα. Δεν ξέραμε τι γινόταν και δεν έχουμε καμία εμπλοκή» είπε μεταξύ άλλων.

neakriti-news-image_4 neakriti-news-image_3 neakriti-news-image_2 neakriti-news-image_1

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις