Σαν στο σπίτι της η σχολιάστρια της ΕΡΤ: Τρώει on air και μιλάει… μπουκωμένη (vid)

ΕΛΛΑΔΑ

Σαν στο σπίτι της η σχολιάστρια της ΕΡΤ: Τρώει on air και μιλάει… μπουκωμένη (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Κάτι απίστευτο βίωσαν οι τηλεθεατές που παρακολούθησαν τη Φόρμουλα 1. Η πολύ άνετη σχολιάστρια της ΕΡΤ αφού πρώτα ενημέρωσε το κοινό του Μαλαισιανού Γκραν Πρι ότι είχε φέρει κέικ στο στούντιο, άρχισε να το τρώει! Και ενώ το απολάμβανε μασώντας το, συνέχισε να περιγράφει τις στιγμές του αγώνα! Πρόκειται για τη συνεργάτιδα της ΕΡΤ , […]

02.10.2017 | 09:17

Κάτι απίστευτο βίωσαν οι τηλεθεατές που παρακολούθησαν τη Φόρμουλα 1. Η πολύ άνετη σχολιάστρια της ΕΡΤ αφού πρώτα ενημέρωσε το κοινό του Μαλαισιανού Γκραν Πρι ότι είχε φέρει κέικ στο στούντιο, άρχισε να το τρώει!

Και ενώ το απολάμβανε μασώντας το, συνέχισε να περιγράφει τις στιγμές του αγώνα!

Πρόκειται για τη συνεργάτιδα της ΕΡΤ , Πόπη Παπαμιχαήλ, «δημοσιογράφος του ειδικού τύπου», όπως την συστήνει στην αρχή της μετάδοσης κάθε αγώνα Φόρμουλα 1 ο βασικός παρουσιαστής, Νίκος Κορόβηλας.

«Κι εγώ ήρθα με το μικρό μου κέικ σήμερα -το βλέπετε όλοι- γιατί έχει γενέθλια ο Φερστάπεν» ακούγεται να λέει η Πόπη Παπαμιχαήλ, πριν αρχίσει την κατανάλωση στον αέρα.

«Σε βρήκα τώρα που μασάς και δεν μπορείς να μιλήσεις» της λέει ο Νίκος Κορόβηλας.

Εκείνη μάλιστα το επιβεβαιώνει: «Τρώω κέικ γιατί έχει γενέθλια ο… -αν θέλετε παρ’ τε κι εσείς- ο Φερστάπεν, με χαρά, χρόνια πολλά, μακάρι να βρεθούν κι άλλοι γρήγοροι οδηγοί σαν κι αυτόν».

Exit mobile version