Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ο πρώην της Αθηνάς Ωνάση και η νέα σύντροφος προκαλούν με τη νέα φωτογραφία
LIFESTYLE

Ο πρώην της Αθηνάς Ωνάση και η νέα σύντροφος προκαλούν με τη νέα φωτογραφία

Η σύντροφος του πρώην της Αθηνάς Ωνάση, Denize Severo μάλλον το έχει παρακάνει με τις αναρτήσεις της, που δείχνουν πως πασχίζει να προκαλέσει τη χρυσή κληρονόμο. Μαζί με τον Alvaro DeMiranda Neto κάνουν συνεχώς ποστ που θυμίζουν ερωτευμένους έφηβους, με φωτογραφίες γεμάτες καρδούλες, λουλούδια και ανταλλαγή ερωτικών σχολίων. Πόσο μάλλον, όταν πρόσφατο ποστ της Denize αποκάλυψε πως […]

Doda-Miranda-e-Denize-Severo

Η σύντροφος του πρώην της Αθηνάς Ωνάση, Denize Severo μάλλον το έχει παρακάνει με τις αναρτήσεις της, που δείχνουν πως πασχίζει να προκαλέσει τη χρυσή κληρονόμο.

Μαζί με τον Alvaro DeMiranda Neto κάνουν συνεχώς ποστ που θυμίζουν ερωτευμένους έφηβους, με φωτογραφίες γεμάτες καρδούλες, λουλούδια και ανταλλαγή ερωτικών σχολίων.

kardoules_louloudia_Alvaro_kai_Denize_4_copy

Πόσο μάλλον, όταν πρόσφατο ποστ της Denize αποκάλυψε πως η σχέση τους ξεκίνησε στα τέλη Σεπτεμβρίου του 2016, μόλις δηλαδή 2,5 μήνες περίπου από την εποχή που η Αθηνά Ωνάση και ο Alvaro ξεκίναγαν τον πόλεμο του διαζυγίου τους.

Alvaro_kai_Denize_epeteios_2

Αλλά το μεγαλύτερο λάθος σε αυτήν την ιστορία είναι η πρόσφατη φωτογραφία της Denize αγκαλιασμένη σε ένα καναπέ με την κόρη του Alvaro, Vivianne.

Το κοριτσάκι που μεγάλωσε η Αθηνά πραγματικά ως μητέρα από 4 περίπου χρονών.

«Η Πριγκίπισσά μου» γράφει κάτω από τη φωτογραφία, για την μικρή που ήταν ό.τι πολυτιμότερο έχασε η Ωνάση μετά το έντονο διαζύγιο.

VIvianne_kai_Denize_3
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις