Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ελληνικά μαχητικά F-16 στην Κύπρο, 16 χρόνια μετά!
ΚΟΣΜΟΣ

Ελληνικά μαχητικά F-16 στην Κύπρο, 16 χρόνια μετά!

Με μεγάλη στρατιωτική παρέλαση και πλήθος εκδηλώσεων η  Κύπρος γιόρτασε σήμερα τα 57 χρόνια από την ανεξαρτησία της δημοκρατίας της. Ο Κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης στο διάγγελμά του εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι οι προσπάθειες για απαλλαγή από τη τουρκική κατοχή θα αποδώσουν καρπούς. Την ελληνική κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υπουργός Πάνος Καμμένος συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ευάγγελο […]

max1

Με μεγάλη στρατιωτική παρέλαση και πλήθος εκδηλώσεων η  Κύπρος γιόρτασε σήμερα τα 57 χρόνια από την ανεξαρτησία της δημοκρατίας της.

Ο Κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης στο διάγγελμά του εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι οι προσπάθειες για απαλλαγή από τη τουρκική κατοχή θα αποδώσουν καρπούς.

kam2 kam3

Την ελληνική κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υπουργός Πάνος Καμμένος συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ευάγγελο Αποστολάκη και αντιπροσωπεία βουλευτών.

kam5

Αυστηρό μήνυμα όμως απέστειλε προς τα Σκόπια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος από τις Σέρρες. «Όσο συνεχίζουν στη χρήση του ονόματος δεν εγκληματούν απέναντι στην ιστορία αλλά υπονομεύουν την χώρα τους».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα τελευταία 16 χρόνια δεν είχαν πετάξει ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη πάνω από τη Κύπρο.

twwwww max2 (1) kam9

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις