Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τραγωδία: Λέμβος βυθίστηκε και έχασε τη ζωή του 9χρονο κοριτσάκι
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραγωδία: Λέμβος βυθίστηκε και έχασε τη ζωή του 9χρονο κοριτσάκι

Την τελευταία του πνοή άφησε στο Περιφερειακό Νοσοκομείο της Μεγίστης ένα εννιάχρονο προσφυγόπουλο, το οποίο περισυνέλλεξε σκάφος της Frontex στη θαλάσσια περιοχή βορειοδυτικά του Καστελόριζου. Η λέμβος στην οποία επέβαινε άγνωστος αριθμός προσφύγων, βυθίστηκε εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών, όπως εκτιμάται αρχικά. Κατά την περιπολία τους σκάφους της ευρωπαϊκής δύναμης, οι άνδρες της Frontex περισυνέλλεξαν δύο […]

Hands-Drowning-Sea

Την τελευταία του πνοή άφησε στο Περιφερειακό Νοσοκομείο της Μεγίστης ένα εννιάχρονο προσφυγόπουλο, το οποίο περισυνέλλεξε σκάφος της Frontex στη θαλάσσια περιοχή βορειοδυτικά του Καστελόριζου.

Η λέμβος στην οποία επέβαινε άγνωστος αριθμός προσφύγων, βυθίστηκε εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών, όπως εκτιμάται αρχικά.

Κατά την περιπολία τους σκάφους της ευρωπαϊκής δύναμης, οι άνδρες της Frontex περισυνέλλεξαν δύο γυναίκες, έναν άνδρα και τρία παιδιά. Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε σε κακή κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε.

Λίγο αργότερα σκάφος του λιμενικού εντόπισε άλλα 20 άτομα σε βραχώδη ακτή του νησιού, που είναι καλά στην υγεία τους.

Οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες βρέθηκαν οι άνθρωποι αυτοί στη θάλασσα ερευνώνται, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τυχόν άλλους αγνοούμενους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις