Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σε άσχημη κατάσταση ο Salvador Sobral
LIFESTYLE

Σε άσχημη κατάσταση ο Salvador Sobral

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο Salvador Sobral, νικητής του φετινού διαγωνισμού της Eurovision. Σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας «Correio da Manha», ο Πορτογάλος τραγουδιστής είναι πια πρώτος στη λίστα με τους λήπτες καρδιάς. Αυτό σημαίνει ότι το επόμενο μόσχευμα θα είναι γι’ αυτόν και όλοι πια ελπίζουν να είναι συμβατό και να μπει αμέσως στο χειρουργείο. […]

Salvador Sobral from Portugal performs the song "Amar pelos dois" during rehearsals for the Eurovision Song Contest, in Kiev, Ukraine, Friday, May 12, 2017. The final of The Eurovision Song Contest 2017 will be held on May 13. (AP Photo/Efrem Lukatsky)

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο Salvador Sobral, νικητής του φετινού διαγωνισμού της Eurovision.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας «Correio da Manha», ο Πορτογάλος τραγουδιστής είναι πια πρώτος στη λίστα με τους λήπτες καρδιάς.

Αυτό σημαίνει ότι το επόμενο μόσχευμα θα είναι γι’ αυτόν και όλοι πια ελπίζουν να είναι συμβατό και να μπει αμέσως στο χειρουργείο.

01d0383ad689295e1d55a77ad089f59c

Η κατάσταση του είναι πλέον τόσο σοβαρή που έχει περιοριστεί το επισκεπτήριο στην μονάδα εντατικής θεραπείας μόνο στα μέλη της στενής οικογένειάς του.

«Προσευχόμαστε και ελπίζουμε ότι θα βρεθεί δότης όσο το δυνατόν συντομότερα» εξομολογήθηκε συγγενής του Salvador Sobral, ο οποίος πριν από μερικούς μήνες συγκίνησε την Ευρώπη με την μελωδική μπαλάντα του στο Κίεβο και «κέρδισε» τον κόσμο με το τρυφερό προφίλ του.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις