Δείτε live: Η συζήτηση στη Βουλή για τον Καμμένο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δείτε live: Η συζήτηση στη Βουλή για τον Καμμένο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Ξεκίνησε η συζήτηση στη Βουλή για την πρόταση σύστασης εξεταστικής επιτροπής προκειμένου να διερευνηθεί ενδεχόμενη εμπλοκή του Πάνου Καμμένου σε απόπειρα επηρεασμού δίκης για εμπόριο ναρκωτικών. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καμμένος φέρεται να εμπλέκεται σε συνομιλίες με τον ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη και τον ανακριτικό υπάλληλο του Λιμενικού Σώματος Παναγιώτη Χριστοφορίδη. Η συζήτηση διεξάγεται υπό το βάρος των αποκαλύψεων […]

25.09.2017 | 11:20

Ξεκίνησε η συζήτηση στη Βουλή για την πρόταση σύστασης εξεταστικής επιτροπής προκειμένου να διερευνηθεί ενδεχόμενη εμπλοκή του Πάνου Καμμένου σε απόπειρα επηρεασμού δίκης για εμπόριο ναρκωτικών.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καμμένος φέρεται να εμπλέκεται σε συνομιλίες με τον ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη και τον ανακριτικό υπάλληλο του Λιμενικού Σώματος Παναγιώτη Χριστοφορίδη.

Η συζήτηση διεξάγεται υπό το βάρος των αποκαλύψεων για την παρουσία του υπ. Εθνικής Άμυνας σε καζίνο του Λονδίνου καθώς όλα τα κόμματα έχουν ανακοινώσει ότι θα ζητήσουν εξηγήσεις κατά τη διάρκεια της συζήτησης.

Exit mobile version