Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αφαίρεσαν το στέμμα από τη Μις Τουρκία, εξαιτίας ενός tweet
LIFESTYLE

Αφαίρεσαν το στέμμα από τη Μις Τουρκία, εξαιτίας ενός tweet

Τον τίτλο της Miss Τουρκίας 2017 πήρε από τον Ιτίρ Εσέν η επιτροπή διοργάνωσης του διαγωνισμού στη χώρα επειδή στις 15 Ιουλίου είχε γράψει ένα tweet με το οποίο προσέβαλλε τους μάρτυρες του πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου. Στο tweet της η όμορφη Ιτίρ Εσέρ είχε γράψει: “Σήμερα το πρωί μου ήρθε η περίοδός μου για να […]

dMTQYZym

Τον τίτλο της Miss Τουρκίας 2017 πήρε από τον Ιτίρ Εσέν η επιτροπή διοργάνωσης του διαγωνισμού στη χώρα επειδή στις 15 Ιουλίου είχε γράψει ένα tweet με το οποίο προσέβαλλε τους μάρτυρες του πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου.

itir-keso

Στο tweet της η όμορφη Ιτίρ Εσέρ είχε γράψει: “Σήμερα το πρωί μου ήρθε η περίοδός μου για να τιμήσω την ημέρα των μαρτύρων της 16ης Ιουλίου. Τιμώ την ημέρα αυτή χύνοντας δι’  αντιπροσώπου το αίμα που έχυσαν οι μάρτυρές μας”.

itir-mesa-dyo

Ο διαγωνισμός στον οποίο εξελέγη Miss Τουρκία έγινε το βράδυ της Πέμπτης, αλλά λίγο αργότερα βγήκε στη φόρα το σχόλιο το οποίο προκάλεσε την οργή πολλών πολιτών και άμεσα επενέβη η επιτροπή αφαιρώντας της το στέμμα.

miss-turkey-birinciligi-elinden-alinan-itir-esen-10056626_5110_m

Ο Πρόεδρος της επιτροπής Τζαν Σαντίκτσίογλου δήλωσε ότι με λύπη διαπιστώνουν πως το tweet είναι της Ιτίρ Εσέν. «Δεν είναι δυνατόν η επιτροπή διοργάνωσης της MissΤουρκίας να αποδεχτεί τέτοιο σχόλιο όταν ο στόχος είναι να προβληθεί η Τουρκία διεθνώς».

“Ο οργανισμός Μις Τουρκία, στόχος του οποίου είναι να προωθεί την εικόνα της Τουρκίας στον κόσμο, δεν μπορεί να δεχτεί μια τέτοια δημοσίευση” ανέφεραν οι οργανωτές του διαγωνισμού στη σελίδα του στο Facebook. Πρόσθεσαν ότι αφαίρεσαν τον τίτλο από την Εσέν και ότι είδαν το επίμαχο μήνυμα μετά τη νίκη της.

Η Εσέν επρόκειτο να εκπροσωπήσει την Τουρκία στον διαγωνισμό “Μις Κόσμος” που θα διεξαχθεί στην Κίνα στις 18 Νοεμβρίου. Τον τίτλο της θα πάρει η πρώτη αναπληρωματική, Ασλί Σουμέν.

59c419160f2544396cbda3ff 2017_miss_turkey_birincisi_asli_sumen_kimdir_yasi_ve_boyu_kac_1506086358_7832

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις