Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Οργή για τις selfies της κόρης του προέδρου του Αζερμπαϊτζάν την λάθος στιγμή (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Οργή για τις selfies της κόρης του προέδρου του Αζερμπαϊτζάν την λάθος στιγμή (vid)

Οργή έχουν προκαλέσει τα πλάνα που δείχνουν την Leyla Aliyeva να παίρνει γελοίες πόζες για selfies, την ώρα που ο πατέρας της , πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν, μιλούσε στο συμβούλιο του ΟΗΕ για τον αιματηρό πόλεμο του Ναγκόρνο-Καραμπάχ, του 1992. Ο 55χρονος Ilham Aliyev, μιλούσε στους παγκόσμιους ηγέτες στη Νέα Υόρκη, όταν η 33χρονη κόρη του, που καθόταν δίπλα στην 53χρονη μητέρα […]

daughter23n

Οργή έχουν προκαλέσει τα πλάνα που δείχνουν την Leyla Aliyeva να παίρνει γελοίες πόζες για selfies, την ώρα που ο πατέρας της , πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν, μιλούσε στο συμβούλιο του ΟΗΕ για τον αιματηρό πόλεμο του Ναγκόρνο-Καραμπάχ, του 1992.

Ο 55χρονος Ilham Aliyev, μιλούσε στους παγκόσμιους ηγέτες στη Νέα Υόρκη, όταν η 33χρονη κόρη του, που καθόταν δίπλα στην 53χρονη μητέρα της Mehriban, αρχίζει να στρέφει το smartphone στον εαυτό της.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Αζερμπαϊτζάν APA, ο Aliyev χρησιμοποίησε την ομιλία για να ζητήσει να επιβληθούν διεθνείς κυρώσεις στην Αρμενία.

«Ως αποτέλεσμα της αρμενικής επιθετικότητας, περισσότεροι από ένα εκατομμύριο Αζερμπαϊτζανοί έγιναν πρόσφυγες και εσωτερικά εκτοπισμένοι. Η Αρμενία διέπραξε γενοκτονία εναντίον του Αζερμπαϊτζάν στο Κοτζαγιά».

Πρόσθεσε ότι 613 «ειρηνικοί κάτοικοι» σκοτώθηκαν, συμπεριλαμβανομένων 106 γυναικών και 63 παιδιών.

Παρόλα αυτά, το διαδίκτυο έχει γεμίσει υβριστικά σχόλια για το πρόσωπο της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις